Annonce
forside

18-årig kvinde tæsket, truet og voldtaget: - Vi begraver dig levende!

Østjyllands Politi efterforsker lige nu en sag, hvor flere gerningsmænd angiveligt har tæsket, truet og voldtaget en 18-årig kvinde. Arkivfoto

24-årig kvinde blev fredag fængslet i fire uger, sigtet for medvirken til voldtægt af den 18-årige pige.

Annonce

Norddjurs: Natten til torsdag gennemgik en 18-årig pige sit livs mareridt, da hun angiveligt blev spærret inde i en ejendom på Nordkystvejen under postnummer 8961 Allingåbro.

Her blev hun fra klokken tre om natten til klokken otte om morgenen gennembanket med knytnæveslag, et kosteskaft og en flaske. Hun blev overhældt med forskellige væsker. Og hun blev truet på livet - blandt andet med en kniv og med lovning om at blive begravet levende, hvis hun stak af fra stedet. Til sidst blev hun voldtaget af en af de fire formodede gerningsmænd.

Senere samme dag, klokken 22.37, blev en 24-årig kvinde fra Allingåbro anholdt i sagen, og fredag eftermiddag sad hun så på anklagebænken under et grundlovsforhør ved retten i Randers. Iklædt leggins, en grøn sweater og med sit brune hår samlet i nakken, sad hun med et tomt blik og tårerne løbende ned ad kinderne, mens anklageren gjorde det klart, at hun er sigtet for både medvirken til voldtægt, grov vold og frihedsberøvelse. Noget, hun nægtede sig skyldig i.

Derefter kom det frem, at Østjyllands Politi lige nu leder efter tre navngivne mænd, som også er mistænkt som gerningsmænd i sagen. Da de endnu er på fri fod, valgte dommeren at lukke dørene for offentligheden, så de formodede medgerningsmænd ikke får mulighed for at læse den 24-årige kvindes forklaring i pressen.

Den 24-årige kvinde blev varetægtsfængslet i fire uger. Hun nægter sig skyldig, men kærede ikke kendelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce