Annonce
Sport

19-årig bagspiller knækkede kampen: - Min bedste kamp i Århus

Emil Jessen spiller sin første sæson i Århus, hvor han er på en toårig kontrakt. Foto: Ole Nielsen.
Emil Jessen tog over og scorede halvdelen af Århus Håndbolds mål i anden halvleg mod BSH.
Annonce

HÅNDBOLD: 19-årige Emil Jessen var indehaver af et stort smil efter Århus' sejr på 32-29 mod Bjerringbro-Silkeborg onsdag aften.

Og det forstår man godt.

Ikke alene brændte han kampen fuldstændig af med otte mål i anden halvleg - ti i det hele - men han gjorde det også mod sin gamle klub, som han skiftede fra før denne sæson. Dermed scorede han halvdelen af Århus Håndbolds mål i anden halvleg og vendte kampen fra det, der 40 minutter inde i opgøret lignede en favoritsejr til hjemmeholdet i Jysk Arena.

- Det er den bedste kamp, jeg har spillet i Århus Håndbold. Jeg får tillid af træneren og får lov til at spille mit spil, og så er det fedt, at jeg kan bevise mig på den her måde.

- Og jeg synes faktisk også, det er den bedste kamp, vi som hold har spillet i denne sæson. Der var også en Skanderborg-kamp tidligere på året, men den her var mindst lige så god, siger Emil Jessen kort efter slutfløjt.

Herrehåndboldligaen

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold - Århus Håndbold 29-32 (19-16)

Bjerringbro-Silkeborg: Johan Hansen 8, Sebastian Skube 6, Mads Kjeldgaard Andersen 5, Jacob Lassen 4, Nikolaj Marcussen 2, Nikolaj Øris Nielsen 2, Michael Knudsen 1, Jesper Nøddesbo 1.

Århus: Emil Jessen 10, Lukas Jørgensen 7, Nikolaj Læsø 6, Tobias Torpegaard Møller 3, Anders Kragh Martinusen 3, Besard Hakaj 2, Torben Petersen 1.

Kampen undervejs: 3-2, 8-6, 10-11, 19-15, 22-21, 26-30, 29-32

Udvisningsminutter: Bjerringbro-Silkeborg: 2, Århus 2

Annonce

Fik lukket Marcussen og Skube

BSH er ligaens mest målfarlige hold og formåede også i første halvleg at sætte tempoet op i et vanvittigt gear. Det beviser første halvleg også, hvor der i alt blev scoret 26 mål.

Men i anden halvleg var der mere styr på nogle af de mange dygtige BSH-spillere.

- Vi vinder kampen, fordi vi er godt forberedt, og vi får styr på det, de kan. Vi ved, at Nikolaj Marcussen ligger højt i defensiven, og vi har trænet et system, der kunne forhindre, at vi bliver for ramt af det. Og vi formår i anden halvleg at få pakket Sebastian Skube ned, som vi ved er en dygtig playmaker, siger Emil Jessen.

Sejren bringer Århus Håndbold helt tilbage i kampen om top otte. De ligger blot to point fra Skanderborg, der lige nøjagtig er med i det sjove selskab.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Aarhus

Norringholm

Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

Annonce