Annonce
Sport

19-årig Brabrand-topscorer følges af Stabæk fra den bedste norske fodboldrække

Anton Søjberg har haft glæde ved at træne på et højere niveau. Arkivfoto: Ole Nielsen
Anton Søjberg, Brabrand IF, var i sidste uge til prøvetræning hos Stabæk Fotboll, der spiller i den bedste norske række, Eliteserien.
Annonce

FODBOLD: I den forgangene uge har Brabrand IFs 19-årige topscorer været til prøvetræning i Norge ved Eliteserien-holdet Stabæk. Her har han vist sig frem og prøvet at spille sig til en kontrakt.

- Det er gået rigtig godt i Stabæk. Jeg har fået en fin tilbagemelding. Det er rigtig fedt at blive bekræftet i, at det er gået godt. De synes, jeg er en spændende ung spiller, der godt kan finde vej til målet.

- De er godt besat på deres pladser, så det er ikke blevet til kontrakt. Men de vil gerne have mig op igen, og de vil følge med i mine kampe og endda sende scouts ned og se nogle af dem, siger Anton Søjberg.

Anton Søjberg har tidligere været til prøvetræning i superligaklubben Hobro og var sågar med på træningslejr. Da Anton har døjet lidt med skader, og Hobro har haft nogle egne spillere, de gerne ville have med, gav det bedre mening for ham at tage til Stabæk og prøvetræne i år.

- Formålet med prøvetræningerne er at prøve kræfter med et højere tempo. Jeg tror ikke, jeg fornærmer nogen ved at sige at superligaen og især eliteserien forgår i et lidt højere tempo end 2. division. Jeg tror på, det gør mig skarpere at træne i det tempo,

- Jeg har helt klart prøvet at vise klubberne, at jeg er god nok til at spille mig til en kontrakt. Men uheldigvis har tingene ikke lige passet helt, men det er helt klart noget, jeg søger efter, siger Anton Søjberg.

Selvom Anton Søjberg har været til nogle forskellige prøvetræninger, regner han stadig med at spille for Brabrand, der kæmper for at holde fast i toppen af 2.division.

- Mit fokus ligger fuldt og fast på Brabrand nu. Vi har et spændende forår, og jeg har en masse, jeg stadig skal lære endnu, før jeg kommer videre. Jeg er glad for at være i Brabrand og trives rigtig godt der. Jeg søger på ingen måde ikke væk fra Brabrand for enhver pris, lyder det.

Brabrand IF starter sæsonen 7. marts på hjemmebane mod Vejgaard

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce