x
Annonce
112

19-årig tissede på butiksdør og modsatte sig anholdelse: Havde drukket 'rigtig meget vodka'

Foto: Google Maps/Mads Claus Rasmussen
Vodka fik skylden for en 19-årigs vandladning og efterfølgende flugt fra politiet natten til fredag.

AARHUS: "Vodka er utrolig forræderisk. Det lugter ikke af noget, det smager ikke af noget. Du drikker det og tænker "hvad er det her? Det gør jo ikke noget... hvor er vi?'"

Cirka sådan sagde den irske komiker Dylan Moran engang om vodka. Hvorvidt en 19-årig mand er enig eller ej vides ikke, men i hvert fald skød han skylden på vodkaen, da han blev anholdt natten til fredag kort før klokken halv fire.

En patrulje fra Østjyllands Politi opdagede manden, mens han stod og tissede på en butiksdør i Badstuegade, og da den ene af betjentene tog kontakt til den 19-årige, løb han... lige ind i favnen på patruljens anden betjent.

Den 19-årige havde dog ikke lyst til at komme med på politigården, og modsatte sig derfor kraftigt anholdelsen, ligesom hans kammerater gjorde det svært for betjentene at udføre deres arbejde. Han blev til sidst anholdt og sigtet for både overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for at modsætte sig anholdelse.

Hans forklaring på opførslen lød på, at han "havde drukket rigtig meget vodka."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hjælp kulturlivet og vores OL-atleter - læg ekstra på lottokuponen

Forleden, da jeg købte en Eurojackpot-kupon i den lokale brugs, tænkte jeg, hvordan kan vi støtte op om vores OL-atleter, så de ikke kommer til at lide økonomisk, indtil legene afvikles engang til næste år. Og vores kulturinstitutioner lider også, dem må vi og skal vi også hjælpe. En by som Aarhus uden Moesgaard, Den Gamle By, Aros m.v. er ikke en dansk storby, selvfølgelig skal de have hjælp. Jeg undersøgte, hvor mange der spiller lotte hver uge, det drejer sig da om en hel del. En lottokupon indeholder 10 rækker og koster 150 kr. at spille. Når man så ved, hvordan vinderchancerne er, så er man risikovillig, når man satser 150 kr. - så det vil for den enkelte ikke betyde det mindste, hvis man oveni prisen for lottokuponen skulle erlægge 10 kroner til støtte for vores OL-atleter og kulturen i Danmark. Bliver 10 kroner pr. lottokupon til noget? Ja, det bliver faktisk til ret meget, for hver uge spiller 1.185.137 personer lotto, så hvis vi ganger med 10, så er vi godt på vej til at hjælpe alle i land og videre, så vi kan se og nyde vores OL-atleter på TV og besøge vores kulturinstitutioner. Hvis vi regner videre året ud, så har vi indsamlet 456.000.000 kroner - det lukker da de værste huller, mens ellers må det jo bare fortsætte ind i det nye år. Coronaen skal ikke smadre alt det, vi elsker.

Danmark

Live: Myndighederne udsender første tal for raskmeldte i Danmark

Annonce