Annonce
112

19-årig tissede på butiksdør og modsatte sig anholdelse: Havde drukket 'rigtig meget vodka'

Foto: Google Maps/Mads Claus Rasmussen
Vodka fik skylden for en 19-årigs vandladning og efterfølgende flugt fra politiet natten til fredag.

AARHUS: "Vodka er utrolig forræderisk. Det lugter ikke af noget, det smager ikke af noget. Du drikker det og tænker "hvad er det her? Det gør jo ikke noget... hvor er vi?'"

Cirka sådan sagde den irske komiker Dylan Moran engang om vodka. Hvorvidt en 19-årig mand er enig eller ej vides ikke, men i hvert fald skød han skylden på vodkaen, da han blev anholdt natten til fredag kort før klokken halv fire.

En patrulje fra Østjyllands Politi opdagede manden, mens han stod og tissede på en butiksdør i Badstuegade, og da den ene af betjentene tog kontakt til den 19-årige, løb han... lige ind i favnen på patruljens anden betjent.

Den 19-årige havde dog ikke lyst til at komme med på politigården, og modsatte sig derfor kraftigt anholdelsen, ligesom hans kammerater gjorde det svært for betjentene at udføre deres arbejde. Han blev til sidst anholdt og sigtet for både overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for at modsætte sig anholdelse.

Hans forklaring på opførslen lød på, at han "havde drukket rigtig meget vodka."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye beregninger: Det vil der ske med biltrafikken, hvis man gør bus og letbane gratis i Aarhus

Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Aarhus

Mulige problemer med letbanen torsdag: Udstyr til forebyggelse af is er endnu ikke fuldt i drift

Aarhus For abonnenter

Nelson boede 14 år i en flygtningelejr: - Det betyder alt for mig at blive dansk statsborger

Annonce