Annoncørbetalt indhold

2 fede destinationer i Sverige som du nemt kan komme til fra Aarhus

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du mangler inspiration til din næste ferie, hvorfor så ikke rejse til nabolandet Sverige? Sverige er nemt at komme til med færge fra Danmark og har oplevelser for alle aldre hele året rundt. Læs med her. 


Annonce

Sverige byder på storslået natur, pulserende byliv og masser af aktiviteter for børn. Det tager kort tid at komme fra Danmark til Sverige med færge, hvilket gør denne destination til en favorit blandt mange.


Tag færgen fra Grenå til Halmstad 

Bor du i Aarhus eller i midt eller Sønderjylland, så er den korteste vej til en færge mellem Danmark og Sverige, fra Grenå. På færgen er der både mulighed for at tage på en endagstur, hvor man kommer hjem samme dag, eller på en længere rejse.


Færgen tager mellem 4 timer og 35 minutter, hvis det er dagssejlads, og 5 timer, hvis man vælger natruten. Man kan nemt og enkelt tage sin bil med sig, sådan at man har friheden til selv at kunne køre rundt i Sverige. Man kan også vælge at rejse uden, som gående passagerer.


Hvis man bor i Nordjylland, er der en kortere rute til at komme til Sverige. Her kan man nemlig rejse fra Frederikshavn til Gøteborg.


Hvad kan du opleve i Halmstad? 

Når du er velankommet med færgen til Halmstad, så venter der mange sjove og spændende udfordringer. Halmstad, som ligger på Sveriges vestkyst byder både på skønne sandstrande og golf muligheder blandt andet.


Hvis du er til shopping, er du kommet til det rette sted. Både selve byen byder på mange shopping muligheder, men du kan også tage i shopping centeret ’Hallarna’. Shopping centeret har over 80 butikker, som du kan gå rundt og ose i.


Er du eller familien til naturoplevelser, kan i både opleve vandfald og smukke skovområder. Halmstad har oplevelser for hele familien og er derfor en perfelt destination for en familieferie.


Malmø ligger kun omkring halvanden times kørsel fra Halmstad, hvis man gerne vil opleve en af Sveriges største byer. Malmø byder på en blanding af både gammelt og nyt. Her kan man tage på opdagelse mellem gamle bygninger som emmer af historie, eller besøge en af de hyggelige cafeer.


Malmø byder også for oplevelser for børn, og masser af shopping for dem som elsker dette. ER man til kultur, er der også rig mulighed for at besøge museer. Man kan nemt komme over Øresundsbroen fra Sverige til Danmark, og derved også gøre hjemrejsen lidt anderledes.


Hvad kan du lave om aftenen i Sverige? 

Hvis I er på familietur og bor i hytte et sted, så kan en spilleaften være hyggelig for hele familien. Gammeldagsbræt spil er elsket af mange og kan give en masse grin og underholdning. Hvis børnene er lagt i seng og du er i tvivl om, hvad du skal give dig til, så kan prøve online live casino. I Sverige kan man vælge imellem mange flere spil en man kan i Danmark, derfor er der mange, som vælger online spil i Sverige.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.