Annoncørbetalt indhold

2 gode bud på lydbøger, du kan tage med på farten

Dette indhold er sponsoreret

Sommeren er over os, og for os danskere betyder det, at vi holder en velfortjent ferie fra en stressende hverdag. I år er det en ganske speciel sommer, da vi grundet verdenssituation er begrænset i vores muligheder for at rejse frit. Derfor opholder en stor del af danskerne sig, denne sommer i Danmark - i sommerhuse, ferieresorter og campingpladser i det danske sommervejr bliver langt de fleste sommerferie tilbragt. Den danske regering har tilmed været ude og lave en sommerpakke, der skal gøre det mere interessant for danskerne at bruge de muligheder vi har i vores land. Dette inkluderer blandt store rabatter på oplevelser, gratis færgeovergange for gående og cyklister samt rejsepas, hvor danskerne kan rejse frit i offentlig transport, når som helst og hvor som helst i otte dag. Sidstnævnte har været en populær være, hvor især DSB har meldt om stor interesse for at rejse med toget. Men hvad skal man dog få de mange timer i tog til at gå med, når man rejser Danmark tyndt på otte dag. Vi har her fundet to lydbøger, som du kan kaste dig over, mens du turnerer det danske sommerland. Husk du altid kan lytte til lydbøger online med et Saxo-premium abonnement.

Normale Mennesker - af Sally Rooney

Den er blevet kaldt en moderne klassiker af mange anmeldere og kritikere - senest er den også blevet adapteret til TV-serieformat af britiske BBC. Den irske forfatter Sally Rooney udgav nemlig i 2018 en af vor tids mest roste romaner - Normal People (på dansk; Normale Mennesker). Bogen handler om en klassisk kærlighedshistorie mellem drengen Connel og pigen Marianne, der kommer fra hvert sit samfundslag og indleder et dramatisk til tider stressende, men helt igennem magisk forhold med op og nedture. Den følger de to hovedpersoner over en årrække og beskriver med nøjagtighed de følelser, der opstår mellem to mennesker med dybe relationer - både på godt og på ondt.

Forbrydelse og Straf - af Fjodor Dostojevskij

Når nu vi er igang med klassikerne, så er det også på sin plads at dykke ned i den måske bedste psykologiske thriller, der nogensinde er skrevet. Forfatteren Fjodor Dostojevskij levede et hæsblæsende liv med skilsmisser, strafarbejde i fangelejre, spillegæld og alkoholmisbrug. Til gengæld er han også en af de bedste forfattere i verdenshistorien, og det beviser han med Forbrydelse og Straf, hvor man følger studenten Raskolnikov, der føler sig hævet over andre mennesker og begår et brutalt mord på en pantelånerske. Et must-read (hear) for alle krimielskere.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.