Annonce
forside

20-årig fængslet for bortførelse - politiet efterlyser stadig medgerningsmænd

<p>Østjyllands Politi udsendte søndag aften en efterlysning af den 29-årige Liban Mohammed, der søndag formiddag påkørte sin ekskæreste i Aarhus Midtby. Bagefter kørte han til en adresse i Aarhus, hvorfra han frihedsberøvede en 29-årig mand. Foto: Østjyllands Politi</p>

En yngre mand fra Aarhus blev onsdag varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for bortførsel og kvalificeret vold begået søndag 17. april.

Tirsdag anholdt politiet i Aarhus en 20-årig mand fra Aarhus. Han er, sammen med to andre, sigtet for bortførsel og kvalificeret vold begået søndag 17. april.

Annonce

Onsdag blev han fremstillet i grundlovsforhør bag lukkede døre. Dommeren varetægtsfængslede den unge mand i fire uger.

I samme sag eftersøges en 29-årig mand, Liban Mohammed, der, som stiften.dk skrev allerede 17. april, eftersøges for at have påkørt sin ekskæreste i Aarhus Midtby. Bagefter kørte han ifølge Østjyllands Politi til en adresse i Aarhus, hvorfra han frihedsberøvede en 29-årig mand.

»Den kvindelige ekskæreste er tidligere på dagen (søndag red.) behandlet på skadestuen. Den frihedsberøvede 29-årige mand har efterfølgende først på aftenen selv henvendt sig på skadestuen og er udskrevet efter endt behandling,« lød det 17. april i en pressemeddelelse udsendt af politiet.

Marianne Morgen, pressekoordinator hos Østjyllands Politi, bekræfter, at der er tale om samme sag. Den tredje mand, som politiet ikke har sat navn på, eftersøges stadig.

Den 20-årige kærede dommerens kendelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce