Annonce
112

20-årig filmede politiet mens han kørte bil: Så blev han anholdt med narko på sig

Det var her, på Silkeborgvej, at en 20-årig mand valgte at filme politiet, mens han kørte bil. Foto: Google Streetview
Sigtelserne regnede ned over en 20-årig mand, efter han i første omgang blev anholdt for at bruge sin telefon, mens han kørte bil i Brabrand.
Annonce

AARHUS: Det er sjældent nogen god idé at gøre opmærksom på sig selv, når man har ti poser kokain på sig og i øvrigt kører rundt uden kørekort.

Det var ikke desto mindre, det Østjyllands Politi var ude for onsdag, hvor en 20-årig mand blev anholdt i Brabrand.

Bilisten kørte klokken 10.35 forbi en patrulje på Silkeborgvej, der var i gang med noget andet arbejde, da de opdagede, at manden sad bag rattet i en bil og filmede dem med sin mobil, mens han langsomt kørte forbi.

Det fik betjentene til at køre efter manden, som blev standset på Møldrupvej. Her blev han sigtet for at bruge mobiltelefon under kørslen. Da betjentene bad om at se den 20-åriges kørekort, måtte han erkende, at han ikke havde noget.

Det fik politiet til at undersøge bilen nærmere, og her fandt man hurtigt fire poser kokain. Den 20-årige mand blev anholdt og en narkohund blev tilkaldt, som snusede sig frem til yderligere seks poser med kokain, som var gemt i bilen.

Annonce

Skunk, kontanter og et opkald til mor

Efter fundet i bilen på Møldrupvej besluttede politiet at ransage mandens lejlighed, og her fandt de salgsposer med skunk, vægte og en del tusinde kroner i kontanter. Alt sammen blev beslaglagt.

På stationen viste en test, at den 20-årige var påvirket af kokain, og derfor fik han, ud over sigtelser for narkosalg og besiddelse af narko, også en sigtelse for narkokørsel.

Til sidst ringede politiet til den 20-åriges mor og sigtede hende for at have overladt sin bil til sin søn, selvom han ikke har kørekort.

Annonce
Annonce
Aarhus

Militærpolitibetjent død i tjenesten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-træner klar til sølv-brag: Det er jo helt vildt, at vi står her og nu kun er to point efter FCK

Aarhus

Sommerjazzen er i fuld sving

Annonce