Annonce
112

20-årig overfaldet af en gruppe hætteklædte mænd med 'ghetto-dialekt'

Den 20-årige følte sig utryg og vendte om, da han bemærkede gruppen. Men det hjalp ham ikke. Foto: Scanpix
En mand blev overfaldet med knytnæveslag og fik stjålet sine ting sent søndag aften i Aarhus N. Politiet søger vidner.
Annonce

AARHUS: Sent søndag var en 20-årig mand på vej hjem fra arbejde og gik ad Kornbakke Allé i Aarhus Nord, da han så en gruppe personer i mørkt tøj komme gående imod sig. Manden havde en dårlig fornemmelse af personerne, og han valgte derfor at vende rundt og gå den modsatte vej.

Det hjalp ham dog ikke. Den 20-årige mand kom gående klokken klokken 23.10. Han har forklaret politiet, at han gik med sin telefon i hånden og høretelefoner i ørerne, da han kort efter pludselig fik et knytnæveslag i ansigtet. Han blev så overrasket, at han ikke bemærkede, hvem der slog ham, men pludselig blev han sparket og slået af alle personerne i gruppen der talte cirka 5-6 personer. Det skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Èn af personerne råbte noget i stil med "giv os dine fucking ting", og den 20-årige gav dem et rødt- og blåtstribet net med personlige kort og papirer i, hvorefter alle personerne løb fra stedet.

Den 20-årige mand har kun et meget sparsomt signalement af personerne, der beskrives som unge mænd, omkring 15 år gamle, iført mørkt tøj og med hætter over hovedet. Han bemærkede, at én af personerne var iført en hvid dunjakke, muligvis af mærket "Peak Perfomance", var arabisk af udseende med sort hår og talte dansk med "ghetto-dialekt", fortæller politiet.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner til overfaldet eller personer, der kan have set gruppen umiddelbart før eller efter episoden. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Politikerne kan ikke fjerne skulptur af testikler ligesom Vanddragen

Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Aarhus

Skulptur af testikler vækker vrede, halvandet år efter at den kom op

Annonce