Annonce
Aarhus

20-årig overfaldet i Gellerup: Stukket flere gange i låret

Politiet efterforskede mandag aften et overfald i Gellerupparken. Foto: Google Maps
En ung mand måtte behandles på skadestuen, efter at han var blevet overfaldet i Gellerup mandag aften.

BRABRAND: Politiet måtte mandag aften en tur omkring Gellerupparken efter at have modtaget en anmeldelse på 112. Klokken 20.23 lød meldingen på 112 fra en borger, som fortalte, at han stod på Gudrunsvej i Brabrand med en 20-årig mand, som blødte fra benet.

Ifølge kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi Jakob Christiansen var offeret blevet stukket med et stikvåben i det ene baglår af ukendte gerningsmænd.

Politiet vurderer overfaldet til at være et internt opgør i et kriminelt miljø, men siger samtidig, at der ikke er tale om et egentligt bandeopgør.

Den 20-årige blev kørt til skadestuen og behandlet for overfladiske skrammer, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Østjyllands Politi var efterfølgende til stede på Gudrundsvej i flere timer i forbindelse med efterforskning oven på anmeldelsen, men oplyste kort efter midnat via Twitter, at man havde forladt stedet igen.

Der var i øvrigt fredeligt og ingen optræk til hverken ballade eller uro i forbindelse med politiets tilstedeværelse på Gudrunsvej.

Ligger du inde med oplysninger i forbindelse med overfaldet, vil Østjyllands Politi gerne fra dig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce