Annonce
Aarhus

20-årig overfaldet i Gellerup: Stukket flere gange i låret

Politiet efterforskede mandag aften et overfald i Gellerupparken. Foto: Google Maps
En ung mand måtte behandles på skadestuen, efter at han var blevet overfaldet i Gellerup mandag aften.

BRABRAND: Politiet måtte mandag aften en tur omkring Gellerupparken efter at have modtaget en anmeldelse på 112. Klokken 20.23 lød meldingen på 112 fra en borger, som fortalte, at han stod på Gudrunsvej i Brabrand med en 20-årig mand, som blødte fra benet.

Ifølge kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi Jakob Christiansen var offeret blevet stukket med et stikvåben i det ene baglår af ukendte gerningsmænd.

Politiet vurderer overfaldet til at være et internt opgør i et kriminelt miljø, men siger samtidig, at der ikke er tale om et egentligt bandeopgør.

Den 20-årige blev kørt til skadestuen og behandlet for overfladiske skrammer, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Østjyllands Politi var efterfølgende til stede på Gudrundsvej i flere timer i forbindelse med efterforskning oven på anmeldelsen, men oplyste kort efter midnat via Twitter, at man havde forladt stedet igen.

Der var i øvrigt fredeligt og ingen optræk til hverken ballade eller uro i forbindelse med politiets tilstedeværelse på Gudrunsvej.

Ligger du inde med oplysninger i forbindelse med overfaldet, vil Østjyllands Politi gerne fra dig.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce