x
Annonce
Aarhus

21-årig mand anholdt: Hostede kontrollør i hovedet og sagde han havde corona

Poltiet måtte torsdag aften rykke til banegården i Aarhus, hvor en 21-årig mand skulle anholdes i et tog. Arkivfoto: Jens Thaysen
En bøde for at køre uden billet, gjorde torsdag en 21-årig mand så rasende, at han truede togpersonale med corona.

AARHUS: Torsdag aften blev en 21-årig mand anholdt i et tog ved banegården i Aarhus.

Det er der ikke så meget særligt ved, men årsagen til anholdelsen var alligevel en, som Østjyllands Politi sjældent for ikke at sige aldrig har været ude for før.

Da politiet ankom klokken 22.44 fortalte en togkontrollør nemlig, at den 21-årige mand nogle minutter før, havde hostet på ham og sagt, han havde corona.

Baggrunden var, at den 21-årige og tre af hans venner havde fået en bøde for at køre uden billet, og det havde gjort den unge mand så rasende på togpersonalet, at han gentagne gange provokerede kontrolløren, inden han til sidst hostede mod konduktøren og sagde højt, at han havde corona.

Politiet stod på toget i Aarhus, hvor den 21-årige blev anholdt og sigtet for trussel om vold mod en person i offentlig tjeneste. Da han blev visiteret, fandt betjentene en bushammer, som han blev sigtet for stjæle. Den 21-årige fortalte betjentene, at han ikke havde corona, og at det bare havde været for sjov.

Han blev dog alligevel undersøgt af en læge, og hans sundhedsjournaler blev efter samtykke tjekket. Da han ikke havde symptomer på sygdom, og han ikke stod som smittet i systemet, vurderede politiet, at han ikke havde corona.

Den 21-årige mand kan nu se frem til et retsligt efterspil efter hans overtrædelse af straffeloven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Omsætning boomer: Madspildsbutikker bugner af lækre varer under coronakrisen

Læserbrev

Læserbrev: Hjælp kulturlivet og vores OL-atleter - læg ekstra på lottokuponen

Forleden, da jeg købte en Eurojackpot-kupon i den lokale brugs, tænkte jeg, hvordan kan vi støtte op om vores OL-atleter, så de ikke kommer til at lide økonomisk, indtil legene afvikles engang til næste år. Og vores kulturinstitutioner lider også, dem må vi og skal vi også hjælpe. En by som Aarhus uden Moesgaard, Den Gamle By, Aros m.v. er ikke en dansk storby, selvfølgelig skal de have hjælp. Jeg undersøgte, hvor mange der spiller lotte hver uge, det drejer sig da om en hel del. En lottokupon indeholder 10 rækker og koster 150 kr. at spille. Når man så ved, hvordan vinderchancerne er, så er man risikovillig, når man satser 150 kr. - så det vil for den enkelte ikke betyde det mindste, hvis man oveni prisen for lottokuponen skulle erlægge 10 kroner til støtte for vores OL-atleter og kulturen i Danmark. Bliver 10 kroner pr. lottokupon til noget? Ja, det bliver faktisk til ret meget, for hver uge spiller 1.185.137 personer lotto, så hvis vi ganger med 10, så er vi godt på vej til at hjælpe alle i land og videre, så vi kan se og nyde vores OL-atleter på TV og besøge vores kulturinstitutioner. Hvis vi regner videre året ud, så har vi indsamlet 456.000.000 kroner - det lukker da de værste huller, mens ellers må det jo bare fortsætte ind i det nye år. Coronaen skal ikke smadre alt det, vi elsker.

Aarhus

Skleroseramte Kristine har corona: - Føles som om, man ikke kan trække vejret ordentligt

Alarm 112

Truede betjente med corona: Flygtet fange stadig på fri fod

Aarhus

- Vi har aldrig, aldrig, aldrig oplevet noget lignende: Så hårdt er det østjyske turisterhverv ramt

Annonce