Annonce
Aarhus

21-årig mand skal et halvt år i fængsel: Slog med økse under masseslagsmål

Seks måneder lød straffen for den 21-årige. Den var han ikke enig i. Foto: Axel Schütt

Et økseangreb under et masseslagsmål koster nu et halvt år i fængsel for en 21-årig mand.

Annonce

AARHUS: En 21-årig mand skal seks måneder i fængsel for at slå med en økse under et masseslagsmål i Ekkodalen i Aarhus V.

Manden blev idømt straffen torsdag, hvor han var for retten i forbindelse med slagsmålet, der fandt sted 29. oktober. Da der var videoovervågning i området, kunne politiet se den 21-årige, der slog tre forskellige personer med en økse. På videoen var han maskeret, men politiet kunne alligevel genkende manden, da han havde en meget speciel jakke på. Senere på dagen blev han da også fundet i den selvsamme jakke og anholdt.

- Videobillederne var meget gode og var meget tunge beviser mod den 21-årige. Heldigvis kom ingen alvorligt til skade ved overfaldet, men når man slår løs med en økse, er det med stor fare for andre mennesker. Samtidigt er det groft, at det foregår på åben gade til stor utryghed for mange mennesker. Jeg er meget tilfreds med, at domsmandsretten har vurderet sagens beviser på samme måde som anklagemyndigheden, siger senioranklager hos Østjyllands Politi, Jakob Beyer.

Den 21-årige nægtede sig skyldig og udtog sig betænkningstid. Retten valgte efter dommen at løslade den 21-årige, da han har siddet varetægtsfængslet siden oktober. Den afgørelse kærede anklageren til landsretten. Foreløbigt er to andre mænd sigtet for at have deltaget i slagsmålet i Ekkodalen. Den 21-årige blev også dømt for vold mod to personer i midtbyen i 2017.

Annonce
Annonce
Aarhus

Militærpolitibetjent død i tjenesten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-træner klar til sølv-brag: Det er jo helt vildt, at vi står her og nu kun er to point efter FCK

Aarhus

Sommerjazzen er i fuld sving

Annonce