Annonce
112

21-årig skal fem måneder i fængsel for fejlslagen tyveri af havetraktor

En husejer i Mårslet fik lov at beholde sin havetraktor, selvom to mænd forsøgte at stjæle den. Foto: Mario Kelichhaus/Panthermedia/Ritzau Scanpix
En 21-årig mand var på prøveløsladelse og manglede stadig tre måneder af sin straf. Den har han fået lagt fem måneder ovenpå.
Annonce

AARHUS: 22. april havde en 21-årig mand og hans bekendte besluttet sig for at bryde ind i et haveskur i Mårslet og stjæle en havetraktor, men det fik de ikke held af. I stedet fik han fredag en straksdom på fem måneders fængsel.

En borger havde overrasket de to mænd, mens de var i gang med indbruddet og kørte derfra - i deres bil, for havetraktoren havde de jo ikke fået med. Borgeren fik dog inden taget et billede af de to mænds bil og kunne give et godt signalement af den ene af dem. Samme borger blev derfor senere indkaldt til en fotokonfrontation, hvor han skulle udpege gerningsmanden mellem ti personer, der alle kunne passe på signalementet. Det gjorde han uden at tøve.

Den 21-årige mand er fra Klovborg, og havde været prøveløsladt siden oktober, efter at have afsonet dom for røveri. Torsdag morgen kørte politiet så ud for at lede efter ham på en adresse i Hasselager, hvor hans forældre bor. På parkeringspladsen holdt den bil, som borgeren havde set køre væk fra gerningsstedet, og da betjentene bankede på, var det den 21-årige mand, der lukkede op. Han blev med det samme anholdt og sigtet for indbrud.

Da han blev prøveløsladt, havde den 21-årige tre måneder tilbage af sin straf. Derfor skal han nu afsone de tre plus to ekstra måneder for det nye indbrud. Samlet blev den 21-årige derfor idømt fem måneders fængsel, som skal afsones med det samme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bakken Bears

Skrækpulje venter Bears i Champions League: - Det bliver nogle fantastiske kampe

Bakken Bears For abonnenter

Kommentar: Danmark har aldrig set et bedre hold end det Bakken Bears har lige nu

Annonce