Annonce
112

23-årig anholdt for brandattentat mod Jens Stages lejlighed

Brand i Eckersbergsgade i Aarhus natten til søndag den 14. juli 2019. Fodboldspilleren Jens Stages skifte fra AGF til FC København tidligere i juli er ikke blevet taget lige godt imod af alle. I weekenden blev Stages lejlighed i Aarhus udsat for hærværk og brandstiftelse. Det oplyser AGF og FC København på klubbernes hjemmesider. En genstand blev kastet ind gennem en rude, og efterfølgende opstod der en mindre brandskade i lejligheden, skriver AGF. (Foto: presse-fotos.dk/Scanpix 2019)
En 23-årig mand blev tirsdag morgen anholdt og sigtet for det forsøg på brandstiftelse, som natten til søndag ramte Jens Stages gamle lejlighed.
Annonce

AARHUS: Natten til søndag blev en genstand kastet igennem vinduet til en lejlighed i Eckersbergsgade, en lejlighed som indtil for nylig husede den nu tidligere AGF-profil Jens Stage.

I den forbindelse efterlyste Østjyllands Politi vidner eller andre, der måtte kende noget til episoden, og det ser nu ud til at have givet gevinst. I hvert fald har politiet anholdt en 23-årig mand fra Aarhus, som er blevet sigtet for brandstiftelse, for at have forvoldt fare for andres liv og for to tilfælde af trusler.

- Det er en sag, vi tager meget alvorligt, og vi iværksatte meget hurtigt en række efterforskningstiltag. Det ledte os på sporet af den 23-årige, som omkring tirsdag klokken ni blev anholdt på sin bopæl. Vi kan ikke udelukke, at der er flere gerningsmænd, og vi fortsætter selvfølgelig vores efterforskning, siger politiinspektør Brian Olsen fra Østjyllands Politi.

Af hensyn til den videre efterforskning anmoder anklagemyndigheden om lukkede døre ved onsdagens grundlovsforhør. Østjyllands Politi ønsker derfor ikke at oplyse yderligere om sagen lige nu.

En genstand blev kastet ind gennem vinduet og forårsagede mindre brandskader. Foto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Tidligere ældrerådmand: Jette Skive løber fra sit ansvar for plejesvigt på Kongsgården

AGF For abonnenter

Fem ting, David Nielsen kan bruge ferien på at gruble over: Blandt andet målmandsposten, spillestilen og Europa-udfordringen

Annonce