Annonce
Aarhus

23-årig mand stoppede letbanetog: Stod på skinner og gav 'fuckfinger'

Det var ved midnat natten til onsdag, at den fulde mand stillede sig ud foran letbanen. Foto: Axel Schütt
En 23-årige mand stillede sig op på skinnerne ved Nørrebrogade, stoppede letbanetoget - og gik derefter ind i toget og var truende overfor passagerer og letbanefører.
Annonce

AARHUS: En 23-årig mand stillede sig tirsdag ved midnat op på skinnerne foran letbanetoget og viste "fuckfinger". Toget måtte standse, hvorefter manden gik ind i letbanetoget ved Nørrebrogade og truede andre passagerer.

Det oplyser Østjyllands Politi i sin døgnrapport. Den berusede 23-årige blev anholdt klokken 23.54. Det skete, efter han havde opført sig truende og aggressivt over for føreren og passagererne i letbanen i Aarhus.

Manden stillede sig ifølge førerens forklaring midt på skinnerne foran toget på Nørrebrogade, hvor han rakte "fuck" af føreren og nægtede at flytte sig.

Da han endelig fjernede sig, gik han ind i en af letbanens vogne, hvor han råbte af passagerne og gjorde dem utrygge. Det var letbaneføreren, der ringede til politiet, der kort efter kom frem og anholdt den 23-årige og sigtede ham for at forstyrre den offentlige orden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Politikere om tv-optagelser af ældrepleje: Langt værre end vi troede

Annonce