Annonce
Alarm 112

23-årig røg joint bag rattet: - Jeg har altså ikke kørt

Den 23-årige forsikrede politiet om, at han bare holdt bilen "varm" og ikke havde kørt nogen steder i sin hashrus. Foto: Scanpix
Politiet troede ikke på en 23-årig mand, der røg hash bag rattet i en bil i Skjoldhøj. Han blev også sigtet for narkokørsel.

SKJOLDHØJ: Det lugtede lidt for meget af hash til, at politiet ville tro på den historie, en 32-årig mand fortalte politiet, efter han var blevet meldt til politiet af en mistænksom borger.

Søndag aften lagde borgeren mærke til en bil, der i et par timer holdt tændt på en p-plads ved Skjoldhøj Kirke. Borgeren syntes, det så mistænkeligt ud og ringede derfor klokken 21.00 til politiet, der fik en patrulje til at se på sagen.

Da betjentene kom frem, traf de en 23-årig mand, som sad bag rattet i bilen, som stadig stod i tomgang, skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Der lugtede kraftigt af hash fra bilen, og ved siden af den 23-årige lå en joint og osede.

Annonce

Nægtede at have kørt

Manden erkendte, at han havde siddet og røget jointen, da betjentene kom, men han nægtede at have kørt i bilen. Han havde bare lånt bilnøglen af et familiemedlem og havde sat sig ned i den for at holde varmen, mens han røg, lød forklaringen.

Han blev dog alligevel anholdt og sigtet for narkokørsel og for besiddelse af euforiserende stoffer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Midtbyskole tvunget til at spærre af for gæster med øl og smøger i skoletiden

Annonce