Løb med mirakel-triatleten Camilla Pedersen


Løb med mirakel-triatleten Camilla Pedersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Til foråret kan du stille op i Wings for Life World Run i Aarhus, hvor triatleten Camilla Pedersen også er med.

Et ophold på Hammel Neurocenter, efter at have tilbragt 19 dage i koma, var med til at få en af Danmarks dygtigste triatleter tilbage til sporten. Det var en ulykke på en træningstur på cyklen, der sendte Camilla Pedersen i asfalten. Men på nærmest mirakuløs vis kom hun ovenpå igen.

I lørdags blev hun hædret i Herning ved Årets Sportsnavn 2014 og fik endda også BTs Guld.

Hæderen kommer efter et år, hvor hun vandt VM i triatlon ved at have tilbagelagt fire kilometer svømning, 120 kilometer cykling og 20 kilometer løb.

Priserne er et bevis på, at hun har kæmpet sig tilbage til livet, og det er den primære årsag til, at hun vælger at stå i spidsen for det globale og mest unikke velgørenhedsløb, når startskuddet går for »Wings for Life Run« i Danmark d. 3. maj i Aarhus.

»Din drøm i dag, kan blive dit mål i morgen! Jeg deltager i Wings for Life World Run, og håber at motivere andre til at tro mere på sig selv, og blive ved med at kæmpe for at nå deres personlige mål. Jeg har selv været igennem en lang proces, ved hvordan det føles at miste førligheden, ikke kunne dyrke min sport og bevæge mig uafhængigt af hjælpemidler. Derfor løber jeg den tredje maj for at støtte den gode sag,« udtaler Camilla Pedersen.

Wings for Life Run er et unikt løb. Det omfatter hele spektret af løbere, og alle - fra motionister til professionelle ultraløbere - kan deltage. Løbet har ingen fast distance - deltagerne vil derimod blive forfulgt af en flytbar målstreg i form af en bil, der hele tiden accelererer i fart. Hver deltager i hele verden vil starte på nøjagtig samme tid, og aldrig har verden set et lignende løb.

Hele ideen bag løbet er at støtte organisationen Wings for Life's mission, som er at forbedre forskningen inden for reparation af rygmarvsskader.

Løb med mirakel-triatleten Camilla Pedersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce