Trafikgruppe skyder med løst krudt


Trafikgruppe skyder med løst krudt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trafikgruppe slår på alt hvad der rører sig, men mister samtidig troværdigheden, viser gennemgang af deres argumenter.

Den såkaldte trafikgruppe i Skåde har valgt en aggressiv strategi for at få genåbnet Sandmosevej, hvor man skælder ud på rådmand og forvaltning. Det stiller særlige krav til egen troværdighed, men det kan trafikgruppen ikke leve op til, viser en test af gruppens argumenter.

I en pressemeddelelse, udsendt mandag, er der tre påstande, som vi har testet og foreholdt talsmand Werner Kaihøj:

1) Gruppen fremhæver med fed skrift: Rambølls rapport fastslår: »Man har overordnet set forværret fremkommeligheden i Århus.«

Her fremstiller gruppen det altså som et citat fra Rambøll, men dette citat findes ikke i Rambølls evaluering.

Hvorfor citerer I Rambøll for noget, som firmaet ikke konkluderer?

»Nu er det ikke mig, der skriver alt, men det er et samarbejde mellem flere herude. Og jeg er jo heller ikke journalist, så det at sætningen står i citationstegn betyder ikke, at det er et citat. Det er rigtigt, at sådan skriver Rambøll ikke direkte, men det er vores fortolkning af Rambølls rapport,« svarer Werner Kaihøj.

2) Gruppen skriver også i sin pressemeddelelse, at rapporten ikke nævner noget om tilbagestuvning af trafikken på Oddervej i retning mod Odder ud for Brunbakkevej.

Det er nævnt i andet sidste afsnit i evalueringen. Her står, at der ikke forekommer tilbagestuvning i eftermiddagsspidstimen ud for Brunbakkevej.

»Jamen det passer ikke. Der en total tilbagestuvning hver eneste dag. Hvis evalueringen påstår at der ikke er, bør kommunen have sine 35.000 kroner, man har betalt for evalueringen, tilbage,« svarer Werner Kaihøj, der altså medgiver, at der alligevel står noget om dette i evalueringen.

3) Endelig skriver trafikgruppen, at situationen er forværret for 700 husstande og 3.000 borgere i Skåde.

Ifølge Danmarks Statistik bor der gennemsnitligt 2,2 personer i hver husstand i Danmark. Det svarer med 700 husstande i området til 1.540 mennesker. Tror du der bor dobbelt så mange i Skåde?

»Nej, men der er jo også en del borgere vest for Oddervej, som også bliver berørt af gennemkørende trafik.«

Men der er jo beboere på Sandmosevej som er tilfredse med vejlukningen og ikke støtter jeres krav. Dem kan I vel ikke tælle med?

»Nej, men det er kun 55 husstande.«

Trafikgruppe skyder med løst krudt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce