S: Luk Sandmosevej ved Ny Moesgård Vej


S: Luk Sandmosevej ved Ny Moesgård Vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ango Winther, vil ikke have gennemkørende trafik på Sandmosevej, men er villig til at flytte afspærringen hen til Ny Moesgård Vej.

»Lad os nu lige afvente effekten af de kommende bussluser på Ny Moesgård Vej, før vi beslutter noget andet. Og så samtidig prøve en anden model af.«

Sådan lyder det fra Ango Winther, socialdemokratisk medlem af teknisk udvalg.

En evaluering af lukningen af Sandmosevej ved Oddervej viser en forbedring af trafikken på et minut per bil på Oddervej, som vi har omtalt i avisen. Alligevel er forsøget planlagt til at fortsætte helt frem til 1. oktober. Det mener Venstre ikke er nødvendigt, skrev vi i går. Til gengæld er det ikke lykkedes at få en kommentar fra rådmand Kristian Würtz (S).

Rådmandens partifælle, Ango Winther (S), er derimod til at træffe, og han mener, man bør afvente målinger af, hvilken effekt en kommende bussluse på Ny Moesgård Vej får, før man ændrer noget.

Busslusen vil snart blive etableret og skal forhindre at personbiler kører fra Moesgård Museum til Skåde. Håbet er, at det vil fjerne gennemkørende trafik i Skåde-området.

Ango Winther foreslår dog også at afprøve en anden model: Nemlig at genåbne Sandmosevej mod Oddervej, men derimod at lukke den for trafik i den anden ende. Ved Ny Moesgård Vej.

»Man kan jo spørge, om det er rimeligt, at en lille vej som Sandmosevej skal bruges til gennemkørende trafik fra et stort beboelsesområde.«

Hvis man lukker Sandmosevej ved Ny Moesgård Vej, vil det kun være beboere på Sandmosevej, Hamphøjvej, Moesgårdvej og Katterhøjvej og brugere af Skåde Skole som kan køre ind og ud ved Oddervej.

»Til gengæld vil områderne øst for Ny Moesgård Vej skulle benytte Emiliedalsvej,« peger Ango Winther på.

Han tænker, at det kan lette trafikken på Oddervej og samtidig tage hensyn til beboerne på Sandmosevej.

»Jeg synes, man skal lade bommene stå, hvor de står, i en periode efter at busslusen er etableret og måle på trafikken. Derefter skal man flytte afspærringen til den anden ende af Sandmosevej for at få erfaringer med det. Og så vil man have målinger fra begge løsninger at tage stilling ud fra,« foreslår altså Ango Winther.

S: Luk Sandmosevej ved Ny Moesgård Vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce