Annonce
Navne

25 år som madmor hos Arkitema

Kantineleder hos Arkitema, Irma Munk Nielsen, har 25-årsjubilæum torsdag 15. oktober. Foto: Arkitema
Annonce

JUBILÆUM: Kantineleder hos Arkitema Irma Munk Nielsen har 25-årsjubilæum torsdag 15. oktober.

Hele Arkitemas madmor, Irma Munk Nielsen, kan fejre 25-årsjubilæum på tegnestuen i Aarhus, hvor hun de seneste mange år har serveret sin lækre og sunde mad til alle Arkitemas medarbejdere. Selvom der i dag er mange flere munde at mætte, formår hun stadig at levere samme høje kvalitet og samme gode humør.

- Hun omfavner alle med sit kærlige væsen og fremtryller gerne sine kollegers livretter - og husker på samme tid de mange forskellige allergener. Irma er indbegrebet af Arkitema, lyder det fra firmaet.

Irma Munk Nielsen er desuden bestyrelsesmedlem i Forening Kantine og Køkken i Aarhus og Omegn. Her arrangerer de diverse arrangementer, tager på ture for at tilegne sig ny viden og finde ny inspiration, og senest har bæredygtigheden og den klimavenlige mad været det helt store fokus.

Hendes nysgerrighed på mad og råvarer er sammen med hendes kærlige gemyt værdsat af alle. Også de unge kolleger, der før har stået i køkkenet sammen med Irma og været under hendes vinger, kommer gladeligt tilbage og besøger hende for at få en sludder - og som regel også en bid mad. Og netop det gode tag på de unge fik hende da også nomineret til den mest omsorgsfulde chef i radioprogrammet ‘Er du Sunshine?’ på Radio24syv.

Irma Munk Nielsen bor sammen med sin mand, Svend Erik, i Borum. Fritiden bruger hun sammen med deres børn, svigerbørn, børnebørn og gode venner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Kiks i kommunikationen kan udløse konflikter: - Et plejehjem i Aarhus er på ingen måder et luksushotel

CORONAVIRUS

Live: Corona aflyser uddannelsesbesøg for tusindvis af elever

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Kun AGF-defensiven ragede en smule op søndag aften

AGF

Skuffet David Nielsen efter nederlag: - Vi manglede kvalitet offensivt

Annonce