x
Annonce
Aarhus

25-årig dræbt af skud i Tilst: Politiet søger vidner

Mand dræbt af skud i Tilst. Foto: presse-fotos.dk/Scanpix
En 25-årig mand blev i aftes skudt i Tilst. Han blev erklæret død kort tid efter politiet nåede frem til stedet.

TILST: En 25-årig mand er afgået ved døden efter en skudepisode i Tilst torsdag aften.

Det oplyser Østjyllands Politi.

Da politiet ankom til stedet, fandt man en 25-årig mand siddende livløs i en bil på parkeringspladsen. Manden var blevet ramt af flere skud, og betjentene påbegyndte livreddende førstehjælp, men den 25-årige mand blev kort tid efter erklæret død.

Annonce
Det var her på parkeringspladsen, at den 25-årige blev fundet dræbt. Foto: Google Maps

Udbrændt BMW fundet tæt på

Østjyllands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget konkret om, hvad der ligger til grund for skyderiet, men der er indikationer på, at der kan være tale om et opgør i det kriminelle miljø. Politiet har dog ikke lagt sig fast på et motiv, og drabet efterforskes derfor fortsat bredt.

Politiet har arbejdet på gerningsstedet hele natten, og har også talt med flere vidner. De foreløbige undersøgelser tyder på, at der har været to biler på parkeringspladsen forud for skyderiet.

Den ene var den Range Rover, som den dræbte sad i, og den anden kan have været en sort BMW, der knap et kvarter efter skyderiet blev fundet udbrændt på Hadstenvej 221 i Sabro.

- Vi vil meget gerne høre fra vidner, der kan have set eller hørt noget før, under eller efter skyderiet på Søhøjen i Tilst ved 23.30-tiden i aftes. Vi vil også meget gerne høre fra vidner, der kan have set en eller flere biler i området mellem Tilst og Sabro, hvor en sort BMW cirka klokken 23.40 blev brændt af, siger chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen.

5-6 høje brag

P4 Østjylland har talt med Per Nielsen, der er formand for afdelingsbestyrelsen, hvor skyderiet fandt sted.

Han fortæller, at han torsdag aften hørte 5-6 høje brag og gik hen til sit vindue, hvor han så en bil støde sammen med to andre biler. Han løb efterfølgende ud på parkeringspladsen og hen til Range Roveren, som den skuddræbte sad i. Han havde forinden ringet til 112.

Han fortæller desuden, at der ofte foregår handel med stoffer på parkeringspladsen, hvor skudepisoden skete.

Tryghedsskabende initiativer

På baggrund af aftenens skudepisode sætter Østjyllands Politi nu en række tryghedsskabende initiativer i værk. Blandt andet vil den mobile politistation være til stede omkring gerningsstedet på Søhøjen i Tilst, hvor betjente vil stå klar til at tale med beboerne i området.

- Vi kører til Tilst for at være synlige og skabe tryghed for beboerne i området, og vi vil gerne have, at man henvender sig vores betjente eller kontakter os telefonisk, hvis man har set eller hørt noget i relation til sagen, siger chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen.

Ud over den mobile politistation øger Østjyllands Politi også patruljeringen og synligheden henover weekenden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Supermarkeder mærker stigning i omsætning: Ris, pasta, mel og andre basisvarer hitter i indkøbskurvene

CORONAVIRUS

Liveblog: Sognepræst holder drive-in-gudstjeneste - og WHO spår en million smittede snart 

Annonce