Annonce
Aarhus

25-årig mand anholdt i Tyskland: Var eftersøgt for hashhandel i millionklassen

Tysk politi har anholdt en 25-årig mand, som var eftersøgt for sin indblanding i en hashhandel i millionklassen. Det var formentligt stridigheder omkring handlen, der førte til drabet 22. juli ved Jydsk Væddeløbsbane. Foto: Jens Thaysen
Tysk politi har anholdt en 25-årig mand, som har været eftersøgt for sin mulige deltagelse i en større hashhandel i Aarhus.

AARHUS: Østjyllands Politi har gennem en længere periode ledt efter en 25-årig mand i forbindelse med en hashhandel i millionklassen.

Tirsdag aften blev den 25-årige anholdt i Tyskland og er lige nu i tysk politis varetægt. Østjyllands Politi har anmodet om at få ham udleveret.


Annonce

Vi har et rigtig godt samarbejde med tysk politi, og det var medvirkende til, at vi nu har fået fat i den mistænkte. Vi er fortsat i fuld gang med efterforskningen af både selve drabet og narkohandlen, som vi mener hænger tæt sammen.

Lennart Glerup


Den 25-årige er mistænkt for at have været med til en større hashhandel i millionklassen mellem to persongrupper, og det var formentligt stridigheder omkring handlen, der førte til drabet af en ung mand 22. juli ved Jydsk Væddeløbsbane.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med tysk politi, og det var medvirkende til, at vi nu har fået fat i den mistænkte. Vi er fortsat i fuld gang med efterforskningen af både selve drabet og narkohandlen, som vi mener hænger tæt sammen, udtaler vicepolitiinspektør Lennart Glerup i en pressemeddelelse.

I samme sag efterlyser Østjyllands Politi fortsat 45-årige Mike Birkholm Bruus, som også mistænkes for at have været involveret i hashhandlen.

Der sidder p.t. fire mænd varetægtsfængslet i sagen – en af dem er sigtet for selve drabet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Naturligvis skal vi stille krav til Nemlig.com og alle andre: Virksomheder skal ikke score fortjeneste på ryggen af de ansatte

Aarhus For abonnenter

Hvad blev der af Sculpture by the Sea? Aros-direktør drømmer om igen at vise strandkunst

Alarm 112

Politiet blev snydt af bilentusiaster: Kørte ræs i industrikvarter

Annonce