Annonce
Jubilæer

25-årsjubilar giver et bidrag til at brødføde verden

Hanne Thorsøe kan torsdag 17. oktober fejre 25-årsjubilæum på DuPont Nutrition & Biosciences' innovationscenter i Brabrand, hvor hun leder en gruppe med produktudvikling af emulgatorer og stabilisatorer til fødevareindustrien globalt.

Hanne Thorsøe, Gram, kan torsdag 17. oktober fejre 25-årsjubilæum på DuPont Nutrition & Biosciences' innovationscenter i Brabrand. Her leder hun en gruppe med produktudvikling af emulgatorer og stabilisatorer til fødevareindustrien globalt.

Netop det globale aspekt er med til at gøre jobbet til en passion for Hanne Thorsøe. En passion, hun blev smittet af, da hun for 25 år siden, mens hun endnu læste til civilingeniør i kemi på DTU i Lyngby, hørte en gæsteforelæsning med en førende og anerkendt forsker fra det daværende Grindsted Products, nu DuPont. Hun skrev en uopfordret ansøgning, blev inviteret til samtale på udviklingscentret i Brabrand, blev ansat og fik som første opgave at udvikle pektin til at stabilisere drikkeyoghurt.

Nu, 25 år senere, mener Hanne Thorsøe, at hun også stadig har den interesse og det engagement, som gæsteforelæseren udviste dengang, og hun glæder sig over at bidrage til at "forbedre kvaliteten og smagsoplevelsen for forbrugerne", som hun siger. Og hun kan blive helt høj, når hun i et supermarked i udlandet ser en kunde tage et produkt, hvori der indgår ingredienser, som er udviklet i Brabrand, og som er med til at brødføde verden.

Hanne Thorsøe bor i Gram ved Skanderborg sammen med sin mand og en stadig hjemmeboende søn, mens hendes datter er flyttet hjemmefra og nu studerer i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Feststemte AGF-fans indtog Tangkrogen

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

Annonce