Annonce
Navne

25-årsjubilar: - Det er en fornøjelse at lave noget, der gør andres arbejde lettere

Lars Nordby Kamstrup, Harlev, har lørdag 1. maj 25-årsjubilæum i Bankdata. Privatfoto

JUBILÆUM: Lars Nordby Kamstrup, Harlev J., kan lørdag 1. maj fejre 25-årsjubilæum hos Bankdata.

53-årige Lars Nordby Kamstrup bevægede sig ind i finansverdenen som bankelev i 1989 hos Aktivbanken, som i dag er opkøbt af Sydbank. Det var et af de moderne pengeinstitutter, der faktisk havde computere – eller terminaler, som det hed dengang.

Bankens computere kørte Bankdatas systemer, som han dermed stiftede bekendtskab med for første gang. Hvad han ikke vidste, var, at han senere ville blive ansat hos netop Bankdata.

Annonce

Lars Nordby Kamstrup forlod bankverdenen i starten af 1990'erne i forbindelse med bankkrisen og blev ansat hos en supermarkedskæde i Horsensområdet, Ersø-storkøb, som it-ansvarlig.

I 1994 begyndte han at læse Informatik på Århus Købmandsskole og blev efterfølgende ansat hos Jyske Bank i afdelingen Bogføringssupport, hvor han blandt andet beskæftigede sig med digitalisering af valuta-anmeldelser til Danmarks Nationalbank.

Kæmpe forandring

- Det er en fornøjelse at lave noget, der gør andres arbejde lettere og fjerner de manuelle processer, som man ellers skal gøre igen og igen og igen. Særligt Netbank/mobilbank har været en game-changer. Jeg var med til at etablere mulighed for værdipapirhandel i første version af Jyske Netbank. Pludselig kunne kunderne selv handle værdipapirer hjemmefra. En kæmpe forandring for både kunderne og banken, fortæller han.


Jeg synes, jeg næsten lige er startet. Der er så mange ting, vi har udviklet – og endnu flere, der venter på at blive løst. Der er kun én ting, som er sikkert: Udviklingen stopper ikke her, men fortsætter med større fart, så det bliver spændende at være med til.

Lars Nordby Kamstrup


I 2012 blev han, som mange andre dengang, virksomhedsoverdraget til Bankdata og ansat som software developer, og han arbejder fortsat med systemer omkring compliance, solvens og regnskab.

- Det er helt uvirkeligt, at der allerede er gået 25 år i Jyske Bank og Bankdata. Jeg synes, jeg næsten lige er startet. Der er så mange ting, vi har udviklet – og endnu flere, der venter på at blive løst. Der er kun én ting, som er sikkert: Udviklingen stopper ikke her, men fortsætter med større fart, så det bliver spændende at være med til, slår jubilaren fast.

Lars Nordby Kamstrup holder af det nære familieliv og er og har været involveret i frivilligt foreningsarbejde – blandt andet med musik, i forældrebestyrelser i daginstitutioner, som formand i grundejerforeningen, og så har han været en af Natteravnene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce