Annonce
Jubilæer

25-årsjubilar med passion for havørne og vandreture

Jens Linder Vad, Aarhus, der er sælger i Bygma Risskov, kan fejre 25-årsjubilæum fredag 18. oktober.

Jens Linder Vad, Aarhus, der er sælger i Bygma Risskov, kan fejre 25-årsjubilæum fredag 18. oktober.

Jens Vad kommer oprindelig fra Ribe. Med en uddannelse som snedker og derefter byggetekniker fik han arbejde på en tegnestue i Skive, hvor han tegnede døre, vinduer og facader i alu og stål-profiler til byggebranchen. Efter otte år på tegnestuen flyttede han med familien retur til Ribe, da hustru og børn længtes tilbage til rødderne. I søgningen på et job blev han kontaktet af Bygma i Tønder med tilbud om en sælgerstilling. Han fik ikke megen betænkningstid, men startede to dage efter. Han havde nogle gode år i Bygma i Tønder, inden han i 1997 fortsatte til Bygma i Bredebro og herfra videre til Bygma i Skærbæk.

Siden 2008 har han været sælger i Bygma i Risskov. Selvom det nu er 11 år siden, han blev overflyttet, elsker han stadig det afvekslende arbejde, hvor ikke to dage er ens, og hvor alle kunder er forskellige.

Jens Vad interesserer sig i sin fritid for naturen og tager gerne på tur med sin kikkert for at se efter havørne og det øvrige fugleliv, der udfolder sig i området omkring Egå og omegn. I sommerferien holder han af at vandre, og han har tilbagelagt Hærvejen ad tre omgange. Senest gik turen dog til Færøerne for at vandre i fjeldene. Når tiden tillader det, tilbringer han også fritiden med sine tre børn og lige så mange børnebørn.

25-årsjubilæet markeres med en reception i Bygma Risskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce