Annonce
Østjylland

26-årig mand stjal mors bil og kørte med sprit i blodet og narko i næsen

Arkivfoto
Annonce

Auning: Tirsdag aften var præget af en række dårlige beslutninger for en 26-årig mand. Serien af knapt så velovervejede handlinger startede omkring klokken 18.00, da manden listede ind sin mors hjem, mens hun ikke var hjemme.

Her fandt han nøglen til hendes bil, som han derefter stjal og kørte en tur hen til en ven. Her drak han ifølge sin egen forklaring en del øl, ligesom han også tog en bane amfetamin, inden han igen satte sig bag rattet i den stjålne bil for at levere den tilbage.

Helt så langt nåede den 26-årige dog ikke. På Randersvej ved Auning lagde en patrulje nemlig mærke til mandens usikre kørsel, og da de standsede ham blev det hurtigt klart, at der var en del gode grunde til, at han ikke måtte køre bilen. Manden lugtede nemlig kraftigt af alkohol, og i det ene næsebor kunne betjentene se tydelige rester af amfetamin. Desuden var han tidligere blevet frakendt kørekortet.

Aftenen sluttede for hans vedkommende med, at han erkendte både tyveriet af bilen og sprit- og narkokørslen, hvorfor han blev anholdt på stedet, oplyser Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Positiv eller negativ: Alt for mange borgere forstår ikke forskellen på corona-svar

Aarhus For abonnenter

Afgående letbaneformand er ikke overbevist om, at mere letbane er det rigtige for Aarhus

Annonce