Annonce
Østjylland

26-årig mand stjal mors bil og kørte med sprit i blodet og narko i næsen

Arkivfoto

Auning: Tirsdag aften var præget af en række dårlige beslutninger for en 26-årig mand. Serien af knapt så velovervejede handlinger startede omkring klokken 18.00, da manden listede ind sin mors hjem, mens hun ikke var hjemme.

Her fandt han nøglen til hendes bil, som han derefter stjal og kørte en tur hen til en ven. Her drak han ifølge sin egen forklaring en del øl, ligesom han også tog en bane amfetamin, inden han igen satte sig bag rattet i den stjålne bil for at levere den tilbage.

Helt så langt nåede den 26-årige dog ikke. På Randersvej ved Auning lagde en patrulje nemlig mærke til mandens usikre kørsel, og da de standsede ham blev det hurtigt klart, at der var en del gode grunde til, at han ikke måtte køre bilen. Manden lugtede nemlig kraftigt af alkohol, og i det ene næsebor kunne betjentene se tydelige rester af amfetamin. Desuden var han tidligere blevet frakendt kørekortet.

Aftenen sluttede for hans vedkommende med, at han erkendte både tyveriet af bilen og sprit- og narkokørslen, hvorfor han blev anholdt på stedet, oplyser Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Se listen og prisen: Kommunen har solgt 32 ejendomme siden 2007

Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Annonce