Annonce
Aarhus

26-årig mand varetægtsfængslet i fire uger: Sigtet for røveri og grov vold mod to svenskere

Den 26-årige mand meldte sig selv til politiet torsdag. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

AARHUS: En 26-årig mand blev fredag varetægtsfængslet i fire uger efter at være fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus.

Manden er sigtet for røveri og grov vold, som han sammen med flere andre gerningsmænd, begik mod to mænd på en parkeringsplads på Graham Bells Vej i Aarhus Nord 27. august. Efter overfaldet blev de to mænd frarøvet et større kontantbeløb.

De overfaldne var to svenske statsborgere på henholdsvis 26 og 35 år, der havde aftalt, at mødes med et par mænd i Aarhus i forbindelse med en handel af designermøbler. En handel, der altså endte i røveri. Den ene af svenskerne var kortvarigt i kritisk tilstand efter overfaldet, men modtog livreddende førstehjælp på stedet og overlevede overfaldet.

Østjyllands Politi har igennem noget tid ledt efter den 26-årige mand, der torsdag meldte sig selv. Ved grundlovsforhøret nægtede den 26-årige sig skyldig og kærede kendelsen.
Af hensyn til den videre efterforskning anmodede anklagemyndigheden om lukkede døre ved grundlovsforhøret, hvilket retten efterkom.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Fik bøde på 3.000 kr. for at bære skudsikker vest: Politiet fortsætter pres på bandemedlemmer

Alarm 112

Bøderegn for brud på corona-regler: 14 sigtet for at samles på netcafé

Annonce