Sofie fra Odder skal styre X Factor

MJMSOLO - Ramasjang live fra Holstebro bibliotek med værten Sofie Linde Lauridsen.
Foto: Morten Stricker/Scanpix Denmark

Sofie fra Odder skal styre X Factor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnenes tv-vært Sofie Linde fra Ramasjang overtager den prestigefyldte værtstjans efter Eva Harlou

Hendes stemme har den rigtige østjyske klang med en snert af konstant begejstring i. Og begejstring er netop hvad den 25-årige Sofie Linde fra Odder er fyldt med. Hun har netop landet tjansen som vært på »X Factor«, et af de mest prestigefyldte talentshows herhjemme.

»Jeg er så glad og spændt. Og jeg glæder mig helt vildt meget til at komme i gang med opgaven,« lyder det sprudlende gennem telefonen.

Sofie Linde har været ansat i DR i seks år og har, som hun selv udtrykker det, »kun« sin studentereksamen at falde tilbage på. Men der er ingen tegn i hverken sol eller vand på, at pigen fra Odder får brug for det.

Hun begyndte nemlig sin karriere i DR i 2009 i værtsrollen på »Sommer Summarum«. I 2009, 2014 og 2015 var hun vært for MGP, og i foråret fik hun sit helt eget talkshow.

Alligevel skulle Sofie Linde ikke betænke sig et splitsekund, da hun fik tilbuddet om at blive vært på »X Factor«.

»Jeg har set »X Factor« i alle sæsoner og har også fulgt med i det udenlandske. Så det er da klart, at som vært er det det største man næsten kan opnå, » mener Sofie Linde.

Selv om hun godt var klar over, at hun var i spil til værtsrollen, kunne en fjer have puffet hende omkuld, da hun fik beskeden.

»Jeg fik tårer i øjnene og rystede. Jeg var simpelthen så glad, for det var så overvældende. Jeg er så spændt og glæder mig helt vildt, » fortæller hun til BT.

Indenfor DR murene er man på chefgangen ikke i tvivl om, at valget af Sofie Linde som ny vært på »X Factor«, der i ni år har samlet over en million seere fredag efter fredag, er det rette.

»Jeg er slet ikke i tvivl om, at Sofie Linde bliver en super sej og fantastisk »X Factor«-vært. Hun har været i DR i mange år, har stor erfaring inden for værtsfaget, og jeg er sikker på, at hun nok skal styre dommerne med kyndig hånd. Sofie er på alle måder charmerende og indlevende, og jeg glæder mig så meget til at se hende på scenen som vært på Danmarks største underholdningsprogram.« lyder det fra DR1s underholdningsredaktør Jan Lagermand Lundme.

Sofie Linde bliver den femte »X Factor«-vært i rækken efter Lise Rønne, Signe Muusmann, Signe Molde og Eva Harlou. DR arbejder i øjeblikket på fuld kraft for at finde årets dommere og håber meget snart at kunne offentliggøre dommerpanelet.

Sofie fra Odder skal styre X Factor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce