Købmand i Skåde giver op

Tonny V. Madsen har haft gode år i Rema 1000 på Oddervej. Men nu er det nok, mener han. Souschef Lars Pedersen bliver ny købmand i butikken til august.


Købmand i Skåde giver op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunen har gjort det svært for mig at drive forretning, siger købmand Tonny V. Madsen, Rema 1000 i Skåde.

Sig ordet Sandmosevej til købmand Tonny V. Madsen, og der går en trækning af ærgrelse over hans ansigt.

Siden kommunen i oktober 2014 spærrede den omdiskuterede vej, har det gjort ondt i omsætningen i hans butik, Rema 1000 på Oddervej i Skåde, siger han.

Og det vil blive endnu værre, når turen nu også kommer til den nærliggende Brunbakkevej, mener han.

»Siden Sandmosevej lukkede, har omsætningen ikke kunnet følge budgetterne. Og vi har måtte sige farvel til to fuldtidsansatte og syv deltidsansatte medarbejdere,« siger han.

»Siden starten i maj 2006 har jeg virkelig knoklet for at opbygge min forretning som selvstændig købmand i Rema 1000. Samtidig er butikken den største arbejdsplads for lokale unge, der gerne vil have job i lokalområdet.«

»Derfor er det ærgerligt, at kommunen med sine dispositioner reelt afskærer tusindvis af mennesker i Skåde Øst fra at handle i min butik. De skal køre en stor omvej for at handle hos mig, og det får dem til at køre andre steder hen,« mener han.

Han har klaget til Aarhus Kommune, men uden resultat.

»I den situation har jeg simpelthen valgt at stoppe. Jeg har ingen planer om, hvad jeg skal lave - jeg søger nye udfordringer. Men jeg må sige, at jeg står tilbage med en lidt ærgerlig fornemmelse i maven over det forløb her.«

Tonny V. Madsen stopper i uge 35 sidst i august. Han giver stafetten videre til butikkens nuværende souschef, Lars Pedersen.

Med andre ord fortsætter Rema 1000 i Skåde - men altså uden Tonny V. Madsen om bord.

Købmand i Skåde giver op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce