En rigtig århushistorie


En rigtig århushistorie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Da vi efter en dejlig tur til hovedstaden vendte tilbage til Aarhus med Mols-Linien tirsdag aften, oplevede vi en rigtig århushistorie.

Vi kørte af færgen, selvfølgelig i én lang række, men da vi nåede til Kystvejen og Skolebakken, var rækken blevet til en rigtig tæt kø.

Årsagen var ( fandt vi senere ud af), at Europaplads var lukket på grund af vejarbejde. Der var opsat et skilt ved Mindebrogade med omkørsel ad Skolegade.

Der var vild panik omkring os. Hvordan kom man videre? Vi tog den med ro og fulgte strømmen. Skolegade var en dårlig idé, da den førte tilbage til Bispetorvet, hvor eneste udvej var tilbage til køen på Skolebakken. Da også Ridderstræde var spærret, valgte nogle bilister at køre mod Fredens Torv, men her var der, mig bekendt, heller ikke en mulighed for at slippe igennem.

Vi fulgte køen ad Fiskergade, da jeg troede, at man ved politiets hjælp kunne blive hjulpet videre til Aaboulevarden eller ad Busgaden, men der var intet Politi så der var altså kun én vej ud -Tilbage til Havnegade og Nørreport, hvor der stadig var flere hundrede biler på vej i 'fælden'.

Vi valgte så at køre ad Nørre Alle og Silkeborgvej, og på den måde nåede vi sikkert til Stavtrup.

Turen tog en time - det samme som vi brugte på færgen over Kattegat. Som vore gæster, der kommer fra Aalborg, sagde:

»Det er da en rigtig Aarhus historie.«

Jeg vil nu sige, at det er utrolig dårlig afmærkning og kommunikation mellem Aarhus Vej og Park, Mols-Linjen og politiet.

Hvorfor meddeler man ikke på færgen, at der skal findes alternative ruter pga. vejarbejde, eller politiet kunne aflukke hele det 'blinde område' eller være på stedet til at vise bilisterne i den rigtige retning.

Det havde været meget mere venligt over for de udenbys bilister, der valgte Mols-Linien frem for Broen.

Vi må håbe, de ikke er blevet for bange for Aarhus og væger en anden vej næste gang.

Jeg håber, de sidste er sluppet ud af 'fælden' med humøret i behold.

En rigtig århushistorie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce