Annonce
Aarhus

27-årig kvindelig studerende dræbt i højresvingsulykke

En 27-årig kvinde blev ramt af en lastbil, der svingede til højre i krydset ved Nobelparken. Foto: Tobias Heede Niebuhr

Tidligt tirsdag morgen påkørte en lastbil en kvindelig cyklist i det trafikerede kryds ved Nobelparken.

AARHUS: Kort før klokken syv tirsdag morgen blev en kvindelig cyklist ramt af en højresvingende lastbil i krydset Vestre Ringgade og Randersvej ved universitetet og Nobelparken.

Ifølge Østjyllands Politi kom den 27-årige kvindelige cyklist og en mandlig lastbilchauffør på 64 år begge kørende ad Nordre Ringgade mod øst, hvor lastbilen svingede til højre i krydset ved Nobelparken og påkørte cyklisten.

Politi og redning var massivt til stede på stedet hele morgenen, men kort før klokken ni oplyste Østjyllands Politi, at den 27-årige cyklist var omkommet som følge af sammenstødet. Hendes pårørende er underrettet.

Annonce

Universitetet tilbyder krisehjælp

Aarhus Universitet oplyser på sin hjemmeside, at det er en studerende på universitetet, der er omkommet.

I en pressemeddelelse skriver universitetet, at de sender deres dybeste medfølelse til kvindens familie og tilbyder samtidig krisehjælp til ansatte eller studerende, som måtte have været vidner til eller på anden måde være påvirket af ulykken.

Ulykken skabte hele morgenen massiv kø på alle veje omkring krydset på Randersvej og Ringgaden, og selvom trafikken klokken ni gled langsomt, opfordrede politiet til, at man fandt alternativ rute langt op af formiddagen.

En bilinspektør foretager nærmere undersøgelser af ulykkesstedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Tæt trafik på Helgenæs skaber debat

Annonce