Cykleklubben vokser fortsat

Arkivfoto


Cykleklubben vokser fortsat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

At cykling er populært, har Hammel Cykleklub forlængst erfaret, og nye medlemmer strømmer fortsat til.

Det seneste år er antallet af medlemmer vokset med 27 pct., og der er nu 272 medlemmer.

»Det er særlig glædeligt, at væksten især sker på børne- og ungdomsområdet, idet klubben nu har hele 77 medlemmer under 25 år,« sagde formanden Benny Hagelskjær i sin beretning ved generalforsamlingen i klubhuset hvor knap 50 medlemmer deltog.

Cykelklubben har haft et succesfuldt år med mange sejre på både landevej og MTB, og det kulminerende med udtagelser til landshold og podieplaceringer ved EM i MTB for unge.

HCK arbejder fortsat videre med talentudvikling og får hele tre talenthold i 2016, et MTB-talent hold og to landevejshold, junior og U23.

Pokalen for årets bedste resultat gik til de fem MTB-drenge, som deltog i EM og fik sat MTB og Hammel på landkortet. Jeppe Pallesen fik en trøstpræmie for sine flotte resultater på landevejen og på cyklebanen.

'Årets rytter' blev Jakob Ericsen, som med sin utrættelige træningsindsats, deltagelse som træner og som god kammerat er en ægte rollemodel. Trøstpræmien fik Niels Malling Olsen og Ove Møller, som har startet et nyt hold for seniorer.

Klubben har i år indstiftet en ny pris 'Årets Badass', som går til en 'rigtig' cykelrytter, der træner i al slags vejr og trodser smerte og kulde. Prisen hedder 'Årets Badass'. De første modtagere af prisen var Ib Gertsen og Nikolaj Rytter, som viste hvilket stof rigtige cykleryttere er gjort af, da de deltog dette års løb Aarhus-København.

Cykleklubben vokser fortsat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce