Annonce
Syddjurs

292 kvadratmeter på Djursland med syv værelser: Troels Kløvedals gård sat til salg

Idyllisk ser der ud - og der er da også 6.765 kvadratmeter grund at boltre sig på. Foto: EDC Aros Ebeltoft
Gården, hvor Troels Kløvedal boede frem til sin død, er blevet sat til salg.

GRAVLEV: Kunne du tænke dig at bo i eventyreren Troels Kløvedals gamle hus? Så har du nu muligheden. I hvert fald, hvis du har 4,5 millioner kroner.

Huset, der ligger på Agertoften i Gravlev, er blevet sat til salg hos EDC i Ebeltoft, og har syv værelser, der er fordelt på 292 kvadratmeter. Derudover er der flere aktivitetsrum, en garage og nogle lader, som kan bruges til lidt forskelligt. Og det er et hus med en historie, man flytter ind i - i hvert fald hvis man skal tro salgsopslaget:

- Ejendommen er gennem de seneste 30 år renoveret og moderniseret, hvor ejer selv har stået for en stor del af arbejdet både ud- og indvendigt. Inspirationen til mange af moderniseringerne kommer fra de mange rejser, som ejer har været på gennem livet, som der står i opslaget.

Det er dog også et sted, hvor man nok skal belave sig på at have i hvert fald en bil. Men har man en, så kan man komme til Aarhus på lige under en time og Ebeltoft på lige under 20 minutter.

Salgsopslaget for huset kan ses her.

Annonce
Det er et hus, der er blevet sat i stand med inspiration fra Troels Kløvedals mange rejser, som man nu kan købe. Foto: Axel Schütt
Med til huset følger også en stak ekstra bygninger. Blandt andet et hønsehus. Foto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Islændinge pillede brodden af Århus

Leder For abonnenter

Parkering i Skejby: Gylden mulighed for at få parkering til at fungere

En arbejdsplads med næsten 9.734 medarbejdere samlet på et areal, der svarer til cirka 500 parcelhusgrunde. Det er ikke svært at forestille sig, at det vil give problemer på mange forskellige områder. Men når det drejer sig om selve en af grundpillerne i vores velfærdssamfund; nemlig et sygehus, så tillader vi faktisk ikke, at der er alt for mange problemer. Så forventer vi - alle vi skatteborgere - at tingene bare kører efter en snor, der hverken knækker eller flosser det mindste. Men sådan er det selvfølgelig ikke i virkelighedens verden og slet ikke, når sygehuset er Aarhus Universitetshospital, der siden den tankemæssige fødsel har oplevet at få fjernet millioner og atter millioner af kroner, så det har meget svært ved at leve op til betegnelsen et supersygehus. Aarhus Universitetshospital er ét af de absolut bedste sygehuse i Danmark med nogle af de absolut bedste indenfor deres fag og specialer. Ingen tvivl om det. Men de senere år har Aarhus Universitetshospital fået et ry for også at være mangelfuldt og problemfyldt. Ikke på grund af personalet, men på grund af en økonomi og nogle økonomiske krav fra stat, der gør, at der alt for ofte har været sparerunder, nedskæringer og omorganiseringer. Samtidig har hospitalet kæmpet for at blive færdigbygget med de forsinkelser og fejl, som - desværre - alt for ofte er på store byggerier i Danmark. Nu står sygehuset færdigbygget, men der er stadig mulighed for forbedringer. Især på parkeringsområdet, som vi beskrev i mandagsudgaven af Århus Stiftstidende. Det har sygehusets ledelse, Region Midtjylland og Aarhus Kommune endelig erkendt og har derfor bedt konsulentvirksomheden Cowi om at udtænke noget bedre og langt mere funktionelt end det eksisterende. Som en - heldigvis - sjælden bruger af Aarhus Universitetshospital er det ikke svært at pege på skiltningen, som et forbedringspunkt. Ikke så meget antallet af skilte, mere størrelse og selve indholdet. Som ansat ved man godt, hvor man skal hen. Som indlagt er det mere eller mindre ligegyldigt, da andre oftest afleverer én. Som pårørende og gæst er man straks mere udfordret. Men hospitalet er førdigbygget og parkeringspladserne er lavet, så nu kan Cowi studere det adfærdsmønster, vi bilister har, når vi ankommer til et sygehus. Cowi har alle muligheder for at lave en analyse, der helt ned til de enkelte pladser kan optimere det for både ansatte og pårørende, så begge grupper får optimale parkeringsforhold tæt på supersygehuset. Alt andet vil være ærgerligt.

Annonce