Annonce
Syddjurs

292 kvadratmeter på Djursland med syv værelser: Troels Kløvedals gård sat til salg

Idyllisk ser der ud - og der er da også 6.765 kvadratmeter grund at boltre sig på. Foto: EDC Aros Ebeltoft
Gården, hvor Troels Kløvedal boede frem til sin død, er blevet sat til salg.

GRAVLEV: Kunne du tænke dig at bo i eventyreren Troels Kløvedals gamle hus? Så har du nu muligheden. I hvert fald, hvis du har 4,5 millioner kroner.

Huset, der ligger på Agertoften i Gravlev, er blevet sat til salg hos EDC i Ebeltoft, og har syv værelser, der er fordelt på 292 kvadratmeter. Derudover er der flere aktivitetsrum, en garage og nogle lader, som kan bruges til lidt forskelligt. Og det er et hus med en historie, man flytter ind i - i hvert fald hvis man skal tro salgsopslaget:

- Ejendommen er gennem de seneste 30 år renoveret og moderniseret, hvor ejer selv har stået for en stor del af arbejdet både ud- og indvendigt. Inspirationen til mange af moderniseringerne kommer fra de mange rejser, som ejer har været på gennem livet, som der står i opslaget.

Det er dog også et sted, hvor man nok skal belave sig på at have i hvert fald en bil. Men har man en, så kan man komme til Aarhus på lige under en time og Ebeltoft på lige under 20 minutter.

Salgsopslaget for huset kan ses her.

Annonce
Det er et hus, der er blevet sat i stand med inspiration fra Troels Kløvedals mange rejser, som man nu kan købe. Foto: Axel Schütt
Med til huset følger også en stak ekstra bygninger. Blandt andet et hønsehus. Foto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Oversvømmelser fortsætter: Veje i det vestlige Aarhus lukket i 14 dage

Byudvikling For abonnenter

Byrådsmedlem er bekymret for kulturarven: Stigende antal bevaringsværdige ejendomme rives ned

Annonce