Annoncørbetalt indhold

3 af de bedste øvelser til yoga i hjemmet – Få bedre styrke

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Yoga stammer fra Indien og er et 5000år gammelt træningssystem, som både gør godt for kroppen, men også sindet. I Yoga bruger man meget meditation og fokus på åndedrættet. Når man dyrker yoga, handler det nemlig om at være til stede og mærke sin krop. Der findes rigtigt mange former for yoga, og det er helt individuelt, hvad der foretrækkes.


Annonce

Hvis det er første gang, at du skal prøve yoga, så fat mod. Man kan sagtens dyrke yoga derhjemme i stuen, hvis man gerne vil være alene. Du behøver ikke dyrke en hel time, hver eneste dag, men kan sagtens nøjes med et kvarters tid hver dag. Nogle af de bedste øvelser, som du selv kan lave derhjemme, er følgende:


Hundestrækket:

Hundestrækket strækker godt ud på bagsiden, og styrker kroppen rigtigt godt. Her skal man ned på alle fire på måtten.


Træet:

I denne stilling skal man op og stå. Træet, som stillingen hedder styrker blandt andet anklerne, inderlårene og så er den rigtig god for balancen.


Cobra:

I denne yogastilling, skal man ned og ligge på maven på måtten. Cobraen styrker den nederste del af ryggen.


Husk det rette yogaudstyr 

Når du skal i gang med yoga derhjemme i stuen, så er det en god idé at anskaffe sig det rette yogaudstyr. Indenfor blandt andet tøj til yoga, gælder det om at have behageligt og fleksibelt tøj på. Yogabukser bør gøre det nemt at kunne komme ind i stillingerne, hvor også den rette trøje eller top kan være relevant.


En yoga måtte, som passer til dine behov er også vigtigt. Da alle mennesker er forskellige og kan have diverse skavanker, kan man med fordel vælge en måtte som passer til ens behov. Yogamåtter findes i mange tykkelser, samt anti-slip effekter. Hvis man har ondt i f.eks. ryggen, kan det være man måske foretrækker en yogamåtte, som er lidt tykkere.


Hvis man rejser meget, kan en rejseyogamåtte være en fordel. Disse måtter har minimal vægt i forhold til andre og kan nemt og praktisk pakkes med på rejsen.


Dyrk yoga i Aarhus

Yoga kan sagtens dyrkes hjemme i stuen og du kan finde mange relevante videoer på nettet. Hvis du alligevel gerne vil starte op på et hold i Aarhus, så er der faktisk mange muligheder i smilets by.

Ved at dyrke yoga på hold, kan man både få et fællesskab, noget socialt og en masse læring. Fordelen ved at dyrke yoga på et hold, er at man har en yogainstruktør, som kan hjælpe en i forhold til de korrekte stillinger.


For nogle, kan det også være mere motiverende at vide, at man har planlagt at man skal på et hold med yoga. Det er helt individuelt om man ønsker der er flere omkring sig når man dyrker yoga eller, man gerne vil dyrke det i ro og mag derhjemme.


Du kan nemt finde en oversigt over diverse steder i Aarhus, hvor du kan dyrke yoga, ved at søge på internettet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.