Annoncørbetalt indhold

3 fund til din bolig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdAnnonce

I denne artikel kan du få inspiration til, hvilke indretningselementer og interiørfund du kan gøre dig, hvis du mangler at færdiggøre dit hjem. Det er ofte de små detaljer, som gør hele forskellen for en gennemført indretning. Hele vejen igennem handler det om, at have din egen personlighed med, så vil du få den bedst mulige indretning i din bolig. I denne artikel vil du få tips til 3 forskellige generelle fund, som kan gøre dit hjem en tand bedre. Alle tingene kan findes overalt, men blandt andet hos Monday Sunday, som er et univers af uendelige historier fra mandag til søndag.


Et ordentligt håndklæde til dit badeværelse

Noget der virkelig kan give dig lidt ekstra luksus til hverdagen, er et lækkert håndklæde. Det kan give dit badeværelse et helt nyt look, hvis du vælger nogle æstetisk pæne håndklæder. Så kan de ligge fremme og være pæne på en hylde eller en pæn bænk, og skabe en fin sammenhæng i rummet. Derudover er det vigtigt at have et håndklæde i god og blød kvalitet og med en god tørreevne, så du kan give dig selv lidt ekstra selvforkælelse. Det vil give en helt anden oplevelse, næste gang du skal ud af badet, og du smyger dig ind i et kæmpe, behageligt håndklæde.


En ugeplan til dit kontor eller køkkenet

Endnu et fund, som kan være pænt at have liggende i dit køkken eller på hjemmekontoret, er en ugeplanner. Det kan enten være i form af en stor familiekalender eller en sød lille bog, som kan ligge fremme på et skrive- eller køkkenbord. En sådan kalender vil give dig mulighed for at have orden i dine planer, og på den måde få orden i dit hoved. Du kan få et meget større overblik over din uge, og ikke glemme noget vigtigt. En anden måde at bruge planeren på, er ved at planlægge dine måltider. Det vil spare dig for både tid og penge i sidste ende.


En smuk pyntebakke til dit soveværelse eller stuen

En pyntebakke - som det ligger i ordet - vil pynte fint i soveværelset eller stuen. Den kan fås i mange varianter, alt efter hvad du ønsker at bruge den til. For mulighederne er mange. En pyntebakke kan være et oplagt sted at stille små eller høje lys i lige præcis de farver, du ønsker eller andre små, søde eller personlige nips. Den kan også bruges med små skåle til snacks til dine gæster, eller bare til når du skal lave lektier på værelset.Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.