Annoncørbetalt indhold

3 måder man kan gøre boligen ekstra salgsklar

Dette indhold er sponsoreret

Hvert år er der mange danskere som vælger at sælge deres gamle bolig og flytte ind i en ny. Årsagen kan være mange grunde heriblandt nyt job, nye behov, ny livsfase og meget mere. Dog er der mange som sidder tilbage og venter uden, at gøre noget ved boligen. I nogle tilfælde kan det være en af årsagerne til, at salgstiden på boligen kan være enorm. Derfor vil vi nu fortælle om 3 måneder hvorpå du kan gøre din bolig en ekstra lækker og salgsklar.

1) Slib trægulvet

Annonce

Gulvet er ofte noget som bliver taget for givet når man har boet i et hjem i mange år. Dog er det ofte en afgørende faktor for mange når de vælger hus, da gulvet gør et stort indtryk på det visuelle aspekt. Hvis man har et trægulv, giver det muligheden for, at få hjælp hos sin lokale gulvsliber. Hvis du bor i Århus området kan dette gøres ved en nem søgning på Google under ”Gulvslibning århus” hvorefter, at man nu kan finde den rette hjælp. Det anbefales at man besøger de forskellige hjemmesider og læser hvilke services der tilbydes, samt diverse anmeldelser på Google, Facebook, Trustpilot og lignende. Dette kan ofte give dig et meget godt indtryk af kvaliteten, så du ikke får dig ubehagelige overraskelser på vejen.

2) Mal væggene

Ligesom gulvet er væggene også noget som mange bliver vant til og tager for givet. Hvis boligen er gammel og væggene beskidte, så er vægmaling ofte en meget effektiv løsning til at gøre boligen ekstra attraktiv for mange personer. Selvom maling er en hurtig og kun visuel løsning, så vælger mange danskere alligevel at sætte stor pris på hvordan lejligheden ser ud i den nuværende tilstand. Årsagen er at det kan være svært at visualisere lejligheden med andre visuelle træk end de allerede eksisterende træk.

Derfor er det ofte meget positivt at finde standard farver og male væggene. Disse farver er ofte neutrale herunder hvid og andre bløde jordlige nuancer. Der er meget inspiration på internettet heriblandt Pinterest, Google, Instagram og lignende visuelle medier. Tænk hvordan du kan appellere den største målgruppe når du skal vælge farven.

3) Forny køkkenet

Dette gælder især ved boliger fra en ældre tid hvor køkkenet måske er 30+ år gammelt. Køkkenet ses ofte i centrum i boligen, så den kommer til at have et samspil med næsten alle rum i en eller anden forstand. Derfor er der mange som sætter pris på et nyt og flot køkken som ser moderne og minimalistisk ud. Den nemme løsning ville være at finde et billigt køkken fra fx Ikea, hvis du skal gøre din bolig ekstra salgsklar. Det nye køkken vil være med til at give hele din bolig et nyere og moderne indtryk, som mange danskere ønsker, da de ikke vil renovere for store ændringer i boligen.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.