Annoncørbetalt indhold

3 sommeraktiviteter du kan lave sammen med børnene

Dette er sponsoreret indhold

Varmen er langsomt på vej ind over Danmark, og det skyldes, at sommeren er på vej. Med sommeren følger der ferie for både voksne og børn, og det betyder mere kvalitetstid med hinanden. Men hvad skal du lave med dine børn? I denne artikel finder du tre ideer til sommeraktiviteter, du kan lave sammen med dine børn.

Al leg i haven er et hit

I dag er rigtig mange børn glade for at sidde foran en skærm. Derfor kan det ved første øjekast virke som om, at de ingen interesse har i at lege udenfor. Du vil dog opdage, at der ikke går mange minutter, før børnene kommer frem fra sit skjul og tropper op udendørs, hvis du selv går derud og begynder at fifle med nogle ting og lægger op til leg.

Havespil, havepools, trampoliner eller en airtrack til haven er alt sammen noget, som børn elsker at bruge sin tid på - særligt hvis du vil være lidt med. Både en airtrack (gymnastik måtte) og en trampolin til haven, kan bruges af små og store (voksne) børn. Det er en sund og god aktivitet, som giver en masse bevægelse og, for de helt små, forbedringer i motorikken.

Derfor er det bare med at komme ud i haven og lege med dine børn.

Tag ud i det blå

Det hele behøver ikke at foregå i haven. Der er utrolig meget at lave uden for grunden. Du kan blandt andet tage hele familien med til stranden. Her kan de voksne ligger og slappe af med en god bog, bade og lignende, imens børnene også bader, fanger krabber og bygger i sandet.

Et andet sted du kan tage familien med hen, er i skoven. Her kan I bygge huler, gå ture, fange frøer ved søerne, kigge på dyr eller lave naturbingo. Naturbingo fungerer ved, at du giver dine børn en plade, hvor der er billeder af ting, som kan findes i skoven. De gælder så om for dine børn at finde alle disse ting.

Du kan også tage på cykeltur med din familie. Hvis I har tiden og lysten til det, kan du gøre det til en cykelferie, hvor i telt og soveposer spændt bag på cyklerne. På den måde kan i udforske mange forskellige steder i Danmark.

Forlystelsesparker og zoologiske haver er også altid et hit hos børnene - og ikke mindst de voksne. Her kan i hurtigt få mange timer til at gå sammen.

Picnic er både for børn og voksne

Er der noget, som både børn og voksne er glade for, er det mad. Derfor er en aktivitet, som du kan lave sammen med dine børn at tage på picnic. Pak en lækker kurv med mad og drikke, tag et tæppe under armen, en god bog og lidt legetøj til børnene, og så er det ellers bare at komme af sted.

Når det kommer til maden, kan du lave sandwiches, skære noget frugt, lave pølsehorn og pizzasnegle eller lignende. Det behøver ikke at være noget vildt. Det er bare utrolig hyggeligt at sidde og nyde sin frokost ude i det fri.

I stedet for at lave maden hjemmefra, kan du også tage nogle pølser og kartoffelsalat med, og så en lille grill eller en engangsgrill med. Til dessert kan du hertil pakke skumfiduser og kiks. Det vil børnene uden tvivl elske.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.