Annoncørbetalt indhold

3 tøjbrands til kvinder du skal holde øje med i 2021

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nyt år, ny garderobe? Mange af os har et stærkt behov for at tage afstand til 2020 og gøre 2021 til et bedre og mere positivt år. Her er der mange steder, hvor man kan tage fat, men et sted, der kan have en hurtigt og effektiv virkning, er garderoben. Når vi går med tøj, vi er glade for, kan det i høj grad påvirke vores humør og selvtillid. Og hvis du trænger til noget fornyelse i din garderobe, får du her tre bud på gode brands, der er værd at kigge nærmere på.

Moderne tøj i høj kvalitet fra Neo Noir

Annonce

Hos Neo Noir kan du finde et væld af smukke stykker tøj i feminine og moderne designs. Deres udvalg gør det nemt at sammensætte en flot garderobe, hvor der er en rød tråd i form at stil og farve. Du kan let finde tøj, der passer til forskellige anledninger, og på grund af den høje kvalitet, kan du også vide dig sikker på, at tøjet kommer til at holde.

Neo Noir har alt fra pæne, feminine kjoler, til praktiske jakker, der kan holde dig varm i den kolde, danske vinter. Og der er noget at finde for alle – lige meget om du er til neutrale designs eller farverige mønstre. Gå ind og køb tøj fra Neo Noir hos Mollyogmy.dk og gå på opdagelse i deres kollektion.


Bæredygtig mode fra Aiayu

Selvom navnet muligvis ikke er så dansk klingende, er Aiayu et dansk tøjbrand med bæredygtighed i centrum. Det er et oplagt valg for dig, der måske har sat nogle mål for at leve mere miljøvenligt i 2021.

Den store omtanke for bæredygtighed betyder heldigvis ikke, at Aiayu er gået på kompromis med design. I deres kollektioner finder du et væld af flotte valgmuligheder, der gør det nemt at sammensætte en flot garderobe. Mærket holder sig til mere neutrale og nedtonede farver og klassiske designs, der gør det nemt at skabe flere forskellige pæne outfits ud fra få stykker tøj. Det er perfekt til dig, der ikke har nogen interesse i at overfylde din garderobe med tøj, du alligevel ikke kommer til at gå med.


Multi-size tøj fra Ruèce Studio

Er du på udkig efter tøj, som du ikke kommer til at blive træt af efter blot én sæson, er Ruèce Studio det rette mærke at kigge nærmere på. Dette brand har stort fokus på multifunktionelt tøj, der nemt kan tilpasses til stil og kropsform.

Ruèce Studios tøj er multi-size, hvilket betyder, at tøjet kan tilpasses i størrelse og desuden kan justeres alt efter årstid og anledning. Det gør det muligt for dig at dække mange årstider og anledninger må kun får stykker tøj i din garderobe.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.