Annoncørbetalt indhold

3 ting alle bør opleve i Århus

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sposoreret indhold

Hvis der er noget alle danskere kan blive enige om, så er det, at Århus er en dejlig by. Og der er vel også en grund til, at Århus blev kåret som Europæisk Kulturhovedstad i 2017. Og at byen er kendt som smilets by. Byen er selvfølgelig attraktiv at bo i som studerende, men alle kan få glæde af at flytte til byen, eller blot at besøge den som turist. Her får du et bud på 3 ting, som er værd at opleve i Århus.

1. Et besøg på Aros 

Annonce

Kunstmuseet Aros er et af de mest velkendte steder at besøge i Århus. Om du er fastboende eller turist, har Aros meget at byde på. Museet har en stor variation af udstillinger, så der er noget for de fleste at opdage. Derudover gør museet også meget ud af, at udstillinger ofte skifter, så der konstant er noget nyt at opleve. At tage på kunstmuseum er en god mulighed for at udvide sine horisonter, samt at blive åbenbaret for den fantastiske kunst, som verden har at byde på. En tur på Aros er ikke blot underholdning. Museet opfordrer også tilskueren til, mentalt at engagere sig i udstillingerne.

2. Tivoli Friheden

Uanset om du er til vilde forlystelser eller blot en hyggetur med familien eller venner, har Tivoli Friheden meget at byde på. Forlystelsesparken er rigtig god til familier, da der er mange børnevenlige forlystelser. Men også voksne kan få noget ud af et besøg hos Tivoli Friheden. Parken har en kultursal, hvor der bliver spillet små og intime koncerter. Voksne med barnlige sjæle kan også sagtens få nogle sjove stunder ud af de mere vilde forlystelser. Hvis du er glad for de seværdigheder og den stemning der er at finde i Århus, kan du overveje om det er her du skal bo fremover. Du kan få overblik over lejeboliger og finde en lejlighed Århus online.

3. Botanisk have og væksthusene

Er du mere til at nyde dagen omgivet af planter og natur, er Botanisk Have og væksthusene måske noget for dig. Her kan du se smukke udstillinger af forskellige planter og blomster, og så er det helt gratis. Du kan eksempelvis besøge en udstilling, hvor der er præsenteret planter fra hele verden, opdelt i fire forskellige klimazoner. På den måde får du mulighed for at opleve en bid af verdens natur, som vi ikke støder på i vores eget land. God fornøjelse!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.