Annoncørbetalt indhold

3 ting der gør dit bryllup til en dans på roser

Denne artikel er sponsoreret

Når alting løber efter planen på ens bryllupsdag, kan man slappe af undervejs. Men det kræver også, at man har forberedt tingene, så de kan gå som de skal, uden man selv behøver at medvirke, hjælpe til eller på anden måde have en finger med i spillet undervejs i brylluppet.

Derfor handler det, som brudepar, netop ikke om, at stå med alt ansvaret selv. Selvfølgelig oplever de færreste naturligvis, at der er stress op til selve dagen, men hvis man har uddelegeret opgaver og ansvar der ligger på den store dag, så kan man faktisk formå at slappe helt af og nyde en af de største dage i sit liv.

Så uanset om du er fuld i gang med bryllupsplanlægningen eller kun har taget de første skridt, så viser vi dig i artiklen nedenfor tre ting, som du kan overveje, om du vil gøre brug af, for at lette arbejdsbyrden både op til og på selve den store dag.

1. Bestil mad udefra

En af de ting, man så vidt muligt skal undgå selv at gøre, er at stå for maden. Det er et enormt tidskrævende arbejde, der hurtigt kan blive en både træls og overskuelig proces, der kan tage alt tiden og pusten fra alle de andre ting, der skal gøres. Mange benytter sig derfor fornuftigt af catering, da det både er nemt, tidskrævende og kan være billigere. Der er mange gode muligheder for mad ud af huset i Aarhus, hvor du frit kan vælge mellem fine festfavoritter, og selv sammensætte den perfekte menu – præcis som du ønsker den.

2. Bestil en professionel tjener

Det kan måske både være hyggeligere og billigere at få naboens datter til at servere eller stå bag baren til jeres bryllup. Men hvis du vil undgå at rejse dig hvert femte minut, for at tjekke at alting er som det skal være, så er det bestemt ikke noget vi anbefaler. Du kan sagtens få naboens søn til at være tjener, men det kræver, at der er en professionel overtjener, til at have det store overblik og kunne uddelegere opgaver til resten af personalet - så du er fri for at gøre det. Men en overtjener vil du sikre dig, at opgaverne bliver uddelegeret, tidsplanen bliver overholdt i køkkenet.

3. En professionel bryllupsplanlægger

Det kan måske lyde både dyrt og meget amerikansk, men det kan være en god investering, at bruge et par timer sammen med en dygtig bryllupskoordinator. Her kan i snakke om de udfordringer i eventuelt er løbet ind i, eller skal være opmærksomme på undervejs. Her kan i også snakke om ønsker til brylluppet, og hun kan hjælpe jeg med inspiration, og guide jer gennem planlægningen trin for trin med gode råd undervejs. Desuden har en bryllupsarrangør ofte gode samarbejdsaftaler med leverandører, der måske kan gøre det billigere, end hvad i ellers kunne blive tilbudt.

Vi håber at disse trin til at gøre dit bryllup til en dans på roser, så i som brudepar, kan slappe af og nyde samværet med hinanden og jeres gæster.

Denne artikel er sponsoreret af Kokken & Jomfruen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.