Annoncørbetalt indhold

3 ting du bør vide, inden du vælger amme BH

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er det nødvendigt at bruge penge på en god amme BH? Nej, det er det naturligvis ikke, men en god Amme BH kan gøre dit liv med en baby, som ammes, væsentlig lettere. Det gør det lettere for dig at give din baby mad, da du let og hurtigt vil have muligheden for at finde brystet frem, når du skal amme. En amme BH har nemlig den funktion, at du kan åbne og lukke den i begge sider, så du blot åbner op for det bryst du ammer fra. Men hvorfor køber man en amme BH, og hvorfor er det så vigtigt at finde en god én? Hvad er en god amme BH, og hvad skal den kunne? Her kan du læse mere om amme BH’er, så du forhåbentligt lettere kan finde den rigtige for dig.


Annonce

En god amme BH

Det er meget individuelt, hvad der gør at en amme BH er god. Men uanset hvad dine behov er, så skal en god amme BH være støttende og behagelig at have på. Kendetegnet for de fleste amme BH’er er, at de er bløde og kan give sig, og det er en klar fordel, særligt i den periode hvor mælken løber til, og du med stor sandsynlighed vil opleve spændte og ømme bryster. Det vigtigste er, at du finder en, der passer i størrelsen, og som ikke strammer om dine bryster.


Hvornår skal du købe din amme BH

Der er en stor sandsynlighed for, at du vil blive større gennem graviditeten, og det vil derfor som regel også kræve en større BH - både i skål og i omkreds. Ligeledes vil de være store og spændte, når mælken løber til. Efterfølgende når der er kommet godt gang i amningen, vil de tit blive lidt mindre igen. Derfor kan det også være en fordel at vente med, at købe en amme BH til der er gang i amningen, så du ved hvilken størrelse, som du skal købe. Heldigvis er amme BH’er ofte lavet med meget stræk. Det gør, at BH’erne kan passes af flere forskellige størrelser, og derfor kan du også godt forsøge, at købe dem inden din baby er blevet født. Fordelen ved det er, at amme BH’er, for mange, er behagelige at have på igennem graviditeten.


Hvilken amme BH skal du vælge?

Der findes mange forskellige amme BH’er. Der findes amme BH’er med og uden bøjle, og der findes amme sports BH’er til dig, som træner. Ligeledes findes der amme BH’er, som egner sig bedst til dig med stor barm og amme BH’er til dig med lille barm. Det bedste du kan gøre er at tage ned og prøve én, mærke på materialerne eller prøve at bestille nogle forskellige BH’er på nettet. Hvis du bestiller på nettet kan du jo altid sende det retur, som du ikke synes passer til dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.