Annoncørbetalt indhold

3 tips til en hyggelig pause

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I hverdagens mange gøremål er det vigtigt at holde pauser. Mange mennesker fylder deres kalender helt op, og livet bliver én lang to-do liste. På den måde risikerer man at brænde ud eller få stress, og har man først haft stress, forstår man hvorfor, det er så vigtigt at undgå. Læs med her, hvor du får tre tips til små pauser i hverdagen, uanset om du bor i Aarhus, Bogense eller Sorø.


Annonce

Næsten lige meget, hvilken type af opgaver, man udfører, kan der være behov for at holde en lille pause og beskæftige sig med noget helt andet, uanset om der er tale om huslige pligter eller måske i jobbet som tekstforfatter. Hjernen har brug for variation for at kunne fungere optimalt.


Et lille spil på nettet 

En hyggelig form for adspredelse kan være at tage et lille spil på nettet. Der er mange at vælge i mellem, men hvis du er ude efter et spil med bonus, kan du svinge forbi siden henvisningskode.net og se, om der er noget, der kan bruges.


Læg dig i en dejlig yogastilling 

Hvis man for eksempel sidder og skriver tekster, kan man blive lidt stiv i kroppen, og det kan derfor være en god idé med en pause, hvor man lægger sig et par minutter i en yogastilling, hvor man både slapper af og samtidig får strukket nogle muskler og løsnet op i kroppen. Her kan man for eksempel vælge Fisken eller man kan ligge i et tvist, hvor benene bøjes og lægges til den ene side, mens overkroppen drejes mod den anden. Har man ikke mod på disse stillinger, kan det også give noget blot at ligge på ryggen på sin yogamåtte med let spredte ben og håndfladerne vendende opad, mens man gør sig tung og bare slapper af.


Tjek dine aktier 

Du kan også vælge at holde en lille pause, hvor du tjekker dine aktier og ser, hvordan kursen udvikler sig i dag. Det kan være spændende at følge med i, og handler man på udenlandske børser, er der helt tiden noget at holde øje med. Således er den danske børs åbent i dagtimerne, mens USA og Canada har åbent sen eftermiddag og aften dansk tid og Hongkong og Australien har åbent, mens det er nat og tidlig morgen i Danmark.


Der er altså nok, man kan finde på for at holde en lille pause fra det, man nu er i gang med. Det vigtigste er at få et afbræk og give hjernen mulighed for at fokusere på noget andet, selv blot i nogle få minutter hist og her.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.