Annoncørbetalt indhold

3 tips til indretningen af din altan

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Dette indhold er sponsoreret 


Annonce

Er du i tvivl om hvordan du bedst indretter din altan? Hvis du er den heldige ejer af en altan, har du muligheden for at mærke vejrets luner og solens stråler, på trods af du nok bor i en etageejendom. Men altaner er ofte kun nogle få kvadratmeter, og det kræver derfor lidt ekstra optimering af pladsen, hvis man ønsker mest muligt ud af sin altan. For selvom du måske kun har et par kvadratmeter at gøre godt med, kan du stadig få en del ud af din altan, hvis bare du indretter den smart.


Skab plads

Da du sikkert har begrænset med plads på din altan, er små, funktionelle møbler til altan nødvendige. Her er foldeborde og -stole super gode løsninger til den lille altan. Foldestole kan du folde sammen og gemme af vejen, når du ikke bruger dem. Et bord du kan slå sammen er også smart, for du kan slå det ud, når du måske har gæster på besøg til kaffe, en slå det sammen og have plads til at sole dig, når den titter frem på din altan. Skamler er også et musthave på små altaner: de kan bruges både som stole og borde, og så kan du for eksempel sætter krukker eller andre dekorative elementer på dem.


En mini-have 

Hvis du har grønne fingre, er det oplagt at dyrke blomster og urter på sin altan. Det er slet ikke så svært at dyrke lidt grønt som man skulle tro. Du kan nøjes med at anskaffe dig nogle altankasser, jord og nogle frø med dine yndlings urter og blomster. Altankasser en god løsning til de små altaner, da de kan hænge ud over rækværket og dermed ikke optager gulvplads. Men hvis ud har en større altan, kan du anskaffe dig plantekasser eller -krukker, og måske dyrke tomater, gulerødder og krydderurter - ingen siger, man ikke kan blive selvforsynende på lidt plads.


Gør den personlig 

Når du indretter din altan vil du sikkert gerne gøre den så hyggelig og personlig som muligt, så det er et sted, du holder af at opholde dig. Du kan for eksempel skabe et afslappende hjørne, med en komfortabel bænk og en masse puder og dekorerer med en lyskæde eller blomster. Hvis din altan er af beton, kan du vælge at lave et trægulv, der giver et mere blødt og varmt look, eller du kan lægge fliser i et friskt og farverigt mønster. Du kan også lege med hvilke mønstre, der er på puder og hynder, for at skabe liv på altanen – eller hvis du er mere til det simple, holde det indenfor et farvetema.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.