Annoncørbetalt indhold

3 uundværlige råd til dig, der leder efter lån

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er næsten ikke noget, der er mere normalt end at låne penge. Vi låner blandt andet penge til hus, bil, ferie og fornøjelser. Uanset om du leder efter det ene eller andet, så bør du vide, hvordan du finder den laveste rente på dit lån.


Annonce

LendMe er landets største sammenligningsplatform for lån, og det er deres unikke erfaring med at indhente tilbud og samarbejde med en lang række banker, der danner grundlag for denne artikel.


Her er tre uundværlige råd, som alle bør kende, inden de låner penge.


#1 Sammenlign tilbud

Et af de absolut bedste råd, som du kan få, er at sammenligne tilbud fra flere banker. Rigtigt mange tror fejlagtigt, at de altid får den bedste pris hos deres egen bank.


Det gør man ikke.


Banker er virksomheder. Fuldstændig ligesom tømrerfirmaer, cykelhandlere og supermarkeder. De fleste supermarkeder har en masse varer på hylderne, som går igen hos alle konkurrenterne. Det er faktisk det samme med banker.


Der er ikke forskel på, om du køber din Matilde kakao i Føtex eller i Netto. Den eneste forskel, der kan være, er prisen.


Det samme gælder, hvis du for eksempel vil låne 50.000 kroner. Du kan låne dem hos din egen bank, Bank B eller hos Bank Z. Det er nøjagtigt det samme produkt, som du får.


Eneste forskel er prisen.


Desværre har de danske supermarkedskæder ikke lån på hylderne eller i tilbudsaviserne, så i stedet bør du bruge en sammenligningstjeneste til at finde det bedste tilbud.


Du finder nemlig kun det bedste lån, når du sammenligner tilbud fra forskellige banker. Men det er en gabende lang proces at skulle lave en ansøgning hos hver enkelt bank.


Derfor sparer du ikke kun penge, men også en masse tid ved at ansøge om lån gennem en sammenligningstjeneste som LendMe, der hjælper dig med at finde det rigtige lån nemt og hurtigt.#2 Søg sammen med en anden

Omkring 40% af alle ansøgere har en partner. Enten er der tale om en ægtefælle eller samlevende.


Alligevel er det kun omkring 10% af ansøgerne, der søger sammen med deres partner, og det er faktisk ærgerligt, fordi en medansøger er en af de bedste måder at få en lavere rente hos banken.


Det skyldes, at når du skal låne penge, kigger banken på, hvor god din økonomi er. Det er det, man kalder en kreditvurdering.


Jo bedre din økonomi er, jo mindre er risikoen for, at banken mister deres penge. Derfor er en bedre økonomi, i bankens øjne, lig med mindre risiko, hvilket betyder, at du får en mere fordelagtig rente.


Og som du nok allerede har gennemskuet, så er to personers økonomi ofte stærkere, end hvis man søger alene.


Derfor bør du altid søge sammen med en anden, hvis du har mulighed for det.#3 Saml dine lån

Hvis du allerede har optaget gæld, som du stadig afdrager på, er det en rigtig god ide, at du samler dine forskellige lån hos én bank. Der er mange, som har små lån hos forskellige banker, eller som har optaget større lån på et tidspunkt i deres liv.


Det er som sagt helt normalt.


Men hvis man har, er det en rigtig god ide at samle alle lånene ét sted, fordi det er billigere. For det første betaler man gebyrer alle steder, hvor man har lån. Hvis man kun har lån ét sted, forsvinder en del af gebyrerne.


Derudover er renten på små lån ofte højere end på store. Det vil sige, når du samler dine små lån, opnår du en langt bedre rente på tværs af dine lån.


På den måde har du mulighed for enten at komme hurtigere i bund med din gæld, bruge de ekstra penge til at spare op eller noget helt tredje.


Det er også en rigtig god ide, at du samler dine lån, hvis du skal optage et nyt af de samme grunde, som er nævnt ovenfor.


Uanset hvilken situation du er i, er det vigtigste altid, at du sammenligner tilbud fra flere forskellige banker. LendMe samarbejder med 14 anerkendte banker, som du kan få tilbud fra.


Det tager 5 minutter at ansøge, og det er gratis og uforpligtende.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.