Annonce
Aarhus

30-årig overfaldet med peberspray og boldtræ

Peberspray i ansigtet og flere slag i hovedet med et baseballbat. En 30-årig mand blev udsat for en grov behandling søndag formiddag foran Netto på Lykkesholms Allé i Viby. Foto: Scanpix
30-årig på vej ind i Netto-butik, da han fik peberspray i hovedet og flere slag med baseballbat. Gerningsmændene forsvandt i en sølvfarvet bil.

VIBY: Peberspray i ansigtet og flere slag i hovedet med et baseballbat.

Det var en grov behandling, to gerningsmænd udsatte en 30-årig mand for, da han søndag formiddag ville handle i Netto-forretningen på Lykkesholms Allé i Viby.

Cirka kl. 11.26 kørte en bil ind bag den 30-åriges bil og blokerede, så han ikke kunne køre fra stedet.

En mand steg ud af bilen og smadrede sideruden i den 30-åriges bil og da han steg ud, sprøjtede han peberspray i hovedet på ham.

Gerningsmanden gik hen til sin bil og hentede et baseballbat. Samtidig steg en anden mand ud af bilen.

De to begyndte nu at slå den 30-årige i hovedet med baseballbattet. Først da den 30-åriges bror dukkede op, holdt gerningsmændene inde.

De satte sig ind i deres bil og kørte fra stedet. Bilen er formentlig en sølvfarvet personbil. Muligvis af mærket VW.

Den 30-årige mand blev kørt på skadestuen, hvor han blev behandlet for overfladiske skader.

Østjyllands Politi kender ikke motivet bag overfaldet, men hører gerne fra vidner til overfaldet. Østjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Ingen skal være ensomme

”Ensomhed. Det er en følelse, som rammer mange. Det gælder ikke alene socialt udsatte, det gælder ældre mennesker, som ser deres ægtefælle og deres jævnaldrende falde fra – hvor blev de af, alle de, der fyldte hverdagen? Men det kan ligeså vel gælde børn og ganske unge mennesker. Hvem vil lege med mig? Hvem har jeg at snakke med? Ikke bare på Facebook, men rigtigt: ansigt til ansigt under fire øjne med en jævnaldrende eller med en, der er ældre, og som man kan betro sig til. En at dele sine tanker med. Vi har brug for at tale sammen, også om ensomheden. Vi har brug for hinanden. Vi har brug for at få bekræftet, at vi betyder noget.” Sådan sagde vores kloge dronning blandt andet i sin nytårstale. Og som sædvanligt har majestæten ret: Ingen skal være ensomme. Men ensomheden er opstået i takt med at tidsånden, hvor samfundet har udviklet sig til, at vi alle er vores egen lykkes smed. Vi er omringet af en syg mig-mig-mig-kultur, hvor de stærkeste med lethed overlever på første klasse, mens de lidt svagere fuldstændig kynisk efterlades på perronen, når eksprestoget buldrer afsted. Aldrig har der i Statstidende været så mange efterlysninger af pårørende til en ensom afdød, og det sker oftere og oftere, at man hører om en person, der er fundet død i sin lejlighed – en måned efter døden indtrådte. Og ikke så sjældent er det en besøgsven, der finder afdøde. En besøgsven – smag lige på ordet! Jamen, hvad er det for en uorden? Hvorfor kan vi i et lille land som Danmark ikke tage os bedre af hinanden? Vi skal huske kontakten til familiemedlemmer, til gamle venner, til naboerne og til dem vi møder på vores vej. Glem nu for pokker den dér med, at vi vil ikke blande os – vi skal netop blande os, være nysgerrige, vise interesse og omsorg – ja, kort sagt: gøre noget!

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];