Annonce
112

30 bud på fashionabel direktør-villa i Brabrand Bakker

Beliggenheden er skøn og der er tale om en arkitektonisk perle. Men der skal puttes en bunke penge i villaen i Brabrand Bakker, før den bliver beboelig. Foto: Henrik Lund
Den gamle direktørbolig i Brabrand Bakker får sandsynligvis snart ny ejer. Budrunden er slut og kuverterne er åbnet.
Annonce

BRABRAND: 30 interesserede har lagt billet ind på den tidligere så fashionable direktørbolig på den såkaldte Jaka-grund i Brabrand Bakker.

Det blev klart mandag aften, da de indkomne kuverter i budrunden blev åbnet.

Isoleret set er 30 bud for en privat villa ganske pænt, men set i forhold til den enorme forhåndsinteresse, den arkitektoniske perle var genstand for op til salget, kunne der være kommet endnu flere bud.

Da der 10. marts blev holdt åbent hus på den sjældent attraktive grund i Brabrand Bakker, mødte der således ikke færre end 500 mennesker op.

- Resultatet af budrunden er nu ok, og jeg ikke i tvivl om, at villaen bliver solgt, siger ejendomsmægler og indehaver af Danbolig i Åbyhøj, Bjarke Ankjær.

Han oplyser, at nogle af budene lå under de 999.000 kroner, som var mindsteprisen for villaen.

De kommer næppe i betragtning.

Andre har afgivet mere attraktive bud over prisen. Og nogle under en række forudsætninger, som nu skal undersøges nærmere.

Folk strømmede til, da der 10. marts blev holdt åbent hus i Brabrand-villaen. Men en hel del trak følehornene til sig, da der skulle afgives bud. Foto: Henrik Lund
Annonce

Den store tegnebog

Det ligger helt klart, at den kommende ejer skal have den store tegnebog frem, når handlen er gået i orden, og direktørvillaen er sikret. Den gældende lokalplan siger nemlig, at ejendommen er bevaringsværdig og skal genoprettes.

- Der er krav om, at ejendommen skal føres tilbage med hensyn til farver og udtryk, forklarer Bjarke Ankjær.

Hvor dyrt det bliver, er svært at give et præcist bud på. Måske tre millioner kroner? Måske mere.

- Det kommer også helt an på, hvor gennemgribende den kommende ejers istandsættelse af boligen bliver, siger Bjarke Ankjær.

Villaen blev bygget i 1959, men 60 år efter er der ikke meget fashionabel villa over udtrykket. Graffitimalere og andre hærværksmagere har haft muntre dage i ejendommen, der for år tilbage blandt andet var tilholdssted for hjemløse.

Villaen, der er er på 225 kvadratmeter og ligger på en 1468 kvadratmeter stor grund, er omgivet af nybyggede boliger på den gamle Jaka-grund med udsigt over Brabrand Sø og Årslev Engsø. Det er tilladt for den kommende ejer at etablere en 50 kvadratmeter stor tilbygning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Johnny Mølby ny assistenttræner i AGF

Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Alarm 112

Hentede take away-aftensmad med 153 km/t: Trafikkontrol i det vestlige Aarhus afslørede igen masser af forseelser

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Aarhus

Styrelse fastholder prioritering af vacciner: Nødråb fra far til vuggestuebarn i Holme ser ud til at være forgæves

Annonce