Annonce
Aarhus

30 burger-entusiaster har overnattet i Bilka for et gratis årskort

På stole og på gulvet har burger-vilde århusianere overnattet i Bilka. De vil sikre sig gratis burgere i et år hos Carl?s Jr., der er USAs femtestørste burgerkæde. PR-foto

Burgerkæden Carl?s Jr. åbner i dag i Bilka Tilst, der udlover gratis burgere i et år til restaurantens første 50 gæster.

Annonce

Hvad gør man ikke for et årskort til gratis burgere. 30 århusianere hang natten til onsdag ud i Bilka Tilst, hvor den amerikanske burgerkæde Carl's Jr. åbner klokken 11 med et årskort til gratis burgere i et år samme sted.

På stole i Bilka og på gulvet har de mange burger-entusiaster overnattet.

Normalt har Bilka et princip om, at der maksimum må være to i kassekøen, men den holder altså ikke lige nu - en god time, før Carl's Jr. åbner.

Ved åbningen vil Marianne Bedsted, direktør for Carl's Jr., Starbucks og Salling samt Michael Hald, der er Head of Franchise i Dansk Supermarked Group, være til stede. Det samme gælder senior vice president for Carl's Jr., Ron Coolbaugh, der er fløjet ind fra USA for at deltage i åbningsfesten.

Varehuschef Claus Dahl fra Bilka Tilst ser frem til, at århusianerne får Nordeuropas femte Carl's Jr. burgerrestaurant med flammegrillede brugere.

»Det er stort, at vi nu får en Carl's Jr. her i varehuset. Jeg kan nemt forestille mig, at både familier med børn, unge og ældre vil sætte pris på den gode service og en veltillavet burgermenu,« siger Claus Dahl.

Carl's Jr. er USA femtestørste burgerkæde. McDonald's er den største.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Aarhus

Norringholm

Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

Annonce