Annonce
Aarhus

32-årig fik beslaglagt bilen og kvitterede med hævet langefinger: - Fang nogle rigtige kriminelle

Foto: Axel Schütt
Det kostede flere sigtelser, da en 32-årig mand blev fanget af politiet onsdag eftermiddag. - Hvorfor er i altid efter mig, lød reaktionen.

AARHUS: En 32-årig mand følte sig onsdag eftermiddag forfulgt af politiet.

Manden kom kørende på Søren Frichs Vej i Åbyhøj, da han blev genkendt af politiet, som vidste, at manden var frakendt kørekortet.

De fik standset bilen, hvor den 32-årige mand pludseligt sad på passagersædet, hvorfra han fortalte, at føreren af bilen lige var stukket af.

Den forklaring købte betjentene dog ikke, og den 32-årige blev sigtet for at køre uden førerret og for at køre i et uindregistreret køretøj.

Det fik den 32-årige mand til at brokke sig højlydt over, at politiet ”altid var efter ham”, og at de i stedet burde fange ”rigtige kriminelle”.

Patruljen fortsatte imidlertid deres arbejde, og da de lugtede hash i bilen, begyndte de at ransage den. Den 32-årige fortalte, at han jo ikke var så dum at gemme stoffer i bilen, men kort efter havde betjentene både fundet både hash og skunk, som manden blev sigtet for at besidde.

Annonce

- Fuck dig

De fandt også nogle nyere varer i bilen, som blev beslaglagt for at fastslå, om de er stjålet.

Den 32-årige er flere gange blevet taget i at køre uden kørekort, og derfor valgte politiet at beslaglægge bilen. Da betjentene tog nøglerne fra manden, kvitterede den 32-årige med en udstrakt langefinger og et ”fuck dig” mod en af betjentene.

Det resulterede i endnu en sigtelse for at fornærme politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

SF's lønloft lugter af misundelse

Skal der været loft på, hvor meget en topchef i en privat virksomhed i Danmark må tjene? Ja, det mener SF, som torsdag aften kom på banen med et forslag, hvor man vil komme uligheden i samfundet til livs ved at diktere, at en topchef maksimalt må tjene 20 gange så meget som virksomhedens lavestlønnede. Diskussionen er væsentlig. Det er den. Uligheden i samfundet er altid relevant at tage fat i og have fokus på, men at tro, at vi kan og skal løse det hele med strammere regler, er ikke ligefrem den mest sympatiske vej at gå. Det hele bliver serveret af SF's Jakob Mark med et citat om, at han ikke forklare, hvorfor der er mennesker, der skal tjene 36 millioner kroner om året. Det er simpelthen for nemt og uden for kontekst at servere et politisk forslag med sådan en tagline. Det svarer til at himle op over, at der er fodboldspillere, der tjener en kvart milliard om året og derfor vil regulere det. Ja, beløbene kan virke absurde, men hvis virksomheden eller fodboldklubben tjener dobbelt så mange penge i dag som for ti år siden, blandt andet fordi topchefen eller fodboldspilleren gør det fremragende, er det så ikke fair, at deres løn også stiger 100 procent, så lønningerne følger med omsætningen? Håbet med SF's forslag er selvfølgelig, at den med den laveste løn kommer tættere på toppen, og derfor udjævner uligheden, men det er forslaget ingen garanti for. Lønloftet kan også betyde, at topchefen blot får mindre i ren løn og dermed betaler mindre til statskassen, for så at få resten af lønnen på den ene eller anden kreative måde.

Annonce