Annonce
Aarhus

32-årig fik beslaglagt bilen og kvitterede med hævet langefinger: - Fang nogle rigtige kriminelle

Foto: Axel Schütt
Det kostede flere sigtelser, da en 32-årig mand blev fanget af politiet onsdag eftermiddag. - Hvorfor er i altid efter mig, lød reaktionen.
Annonce

AARHUS: En 32-årig mand følte sig onsdag eftermiddag forfulgt af politiet.

Manden kom kørende på Søren Frichs Vej i Åbyhøj, da han blev genkendt af politiet, som vidste, at manden var frakendt kørekortet.

De fik standset bilen, hvor den 32-årige mand pludseligt sad på passagersædet, hvorfra han fortalte, at føreren af bilen lige var stukket af.

Den forklaring købte betjentene dog ikke, og den 32-årige blev sigtet for at køre uden førerret og for at køre i et uindregistreret køretøj.

Det fik den 32-årige mand til at brokke sig højlydt over, at politiet ”altid var efter ham”, og at de i stedet burde fange ”rigtige kriminelle”.

Patruljen fortsatte imidlertid deres arbejde, og da de lugtede hash i bilen, begyndte de at ransage den. Den 32-årige fortalte, at han jo ikke var så dum at gemme stoffer i bilen, men kort efter havde betjentene både fundet både hash og skunk, som manden blev sigtet for at besidde.

Annonce

- Fuck dig

De fandt også nogle nyere varer i bilen, som blev beslaglagt for at fastslå, om de er stjålet.

Den 32-årige er flere gange blevet taget i at køre uden kørekort, og derfor valgte politiet at beslaglægge bilen. Da betjentene tog nøglerne fra manden, kvitterede den 32-årige med en udstrakt langefinger og et ”fuck dig” mod en af betjentene.

Det resulterede i endnu en sigtelse for at fornærme politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Aarhus For abonnenter

Noget for Aarhus? Billig og meget let letbane på vej

Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

Annonce