Annonce
112

32-årig mands nye Tesla beslaglagt efter 2 uger: Kørte uden kørekort og skældte betjente ud

Den er da også pæn, sådan en Tesla. Men man skal altså have kørekort for at køre i den. Foto: Reuters/Mike Blake
En 32-årig mand havde kun haft sin bil i 14 dage, før han måtte se den beslaglagt af politiet.

VIBY: Man kender det jo godt - man har købt ny bil og kan bare ikke vente med at komme ud og køre i den. Man skal bare lige huske, at man også skal have kørekort for at køre bil.

Det har en 32-årig - måske - lært på den hårde måde, efter at han torsdag eftermiddag blev stoppet i Viby af en patrulje fra Østjyllands Politi. Manden var ude at køre i sin nye Tesla, som han havde købt bare to uger forinden, da han blev standset af patruljen, som kunne se, at manden ikke havde kørekort. Det var tredje gang inden for kort tid, at han blev standset uden sit lyserøde plastikkort, og derfor fortalte betjentene manden, at de ville konfiskere hans bil.

Det faldt dog ikke i god jord hos den 32-årige, der blev så rasende, at han begyndte at råbe ad betjentene og ikke ville aflevere sin nøgle. Derfor blev de nødt til at anholde ham og tage nøglen fra ham, og det gjorde, at den 32-årige - ud over en sigtelse for at køre uden førerret - også fik sigtelser for at nægte at følge politiets anvisninger, for at forstyrre den offentlige orden og for at modsætte sig anholdelsen.

Hans bil er nu beslaglagt med henblik på konfiskation. Den 32-årige har valgt at klage over beslutningen, der derfor skal prøves i retten, inden bilen endeligt kan konfiskeres.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Minut for minut: Gyserafslutning - Silkeborg henter sejren hjem i kampens sidste minutter 

Annonce