Annonce
Aarhus

32-årig fængslet i kidnapningssag: To personer bortført med køller og pistoler

En 32-årig mand blev lørdag varetægtsfængslet i fire uger for at have deltaget i den kidnapningssag, der onsdag krævede stort politiopbud ved Retten i Aarhus. Foto: Jens Thaysen
En mand blev lørdag varetægtsfængslet i fire uger for at have deltaget i den kidnapningssag, der onsdag krævede massivt politiopbud ved Retten i Aarhus.

AARHUS: En 32-årig mand blev lørdag klokken 13 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Der var tale om en genfremstilling.

Den 32-årige var sigtet for at have deltaget i en kidnapningssag fra i onsdags.

Her sigtede Østjyllands Politi onsdag aften 14 personer for at have kidnappet to personer ved Gudrunsvej 88, tvunget dem ind i biler med køller og pistoler, hvorefter de var kørt mod Kolding, hvor volden mod de to fortsatte.

Flere køretøjer og personer opholdt sig i området, og fire personer med tilknytning til sagen blev anholdt. Tre biler, som var kørt fra stedet, blev senere stoppet på E45 ved Vejle, hvor yderligere ti personer blev anholdt.

I to biler fandt politiet to mænd, der befandt sig i bilerne imod deres vilje.

Ifølge Østjyllands Politis var der tale om en isoleret hændelse mellem to bandegrupperinger, og at det bunder i en personlig strid. Alle 14 anholdte blev varetægtsfængslet i fire uger.

Den 32-årige som lørdag blev fremstillet for Retten, blev ligeledes fængslet i fire uger, oplyser Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Cirkushest på slap line

Læserbrev

Læserbrev: Regnvejr - det er alvorligt, det her

Ikke, at AGF ikke kan spille fodbold. Ikke, at kommunen er så forhippet på, at alle skal bo i midtbyen, at man nu pønser på at bebygge ganske små åndehuller lige bag Salling ved Telefonsmøgen. Nej – den menneskeskabte globale opvarmning ser nu ud til at true os. Hvis ikke de enorme regnmængder hører op, så bliver vores flade land én stor mudderpøl, hvor det ikke er til at eksistere. Jeg troede ellers på, at det først ville ramme Maldiverne, der bliver oversvømmet af havet, og dernæst landene nedenfor Himalaya, der vil komme til at mangle vand, når gletcherne er smeltet ned og Ganges, Mekong med andre floder er tørret ud. Høje temperaturer og varme giver nedbør, og det ene lavtryk efter det andet er væltet ind over os ude fra Atlanterhavet og Nordsøen (Vesterhavet) i en sådan grad, at vi kun iført gummistøvler kan bevæge os udenfor befæstede arealer. Holstebro, Horsens, Vejle og Kolding er oversvømmet, og hundredvis af villa-, sommerhus- og kolonihaver står under vand. I Århus Stiftstidendes tillæg Danmark sås torsdag 20. februar på bagsiden et luftfoto af et oversvømmet kolonihaveområde i Kolding. Hvorfor ikke bringe et sådant billede på forsiden i respekt for alvoren i det her? I en leder samme dag opfordrer Hans Petersen til at lade en rendegraver køre ind på en mark og afhjælpe en villa-nabogrund, der er truet af oversvømmelse fra marken. Ja – men hov, kan den rendegraver i det hele taget køre på marken? Og kan landmanden køre på marken? Hvad med vintersæden, den er vel regnet og rådnet væk? Det vil give enorme tab på valutabalancen, hvis ikke vores ellers udskældte landbrug kan komme i marken. Vi må virkelig krydse fingre for, at forårs- og sommersolen vil komme til at skinne i rigt mål, så der kommer gang i fordampningen, gerne samtidig med noget blæsevejr, ellers giver det blot yderligere nedbør. På en måde har vi (den ældre generation) fortjent det. Det er selvforskyldt og ville jo være ganske uretfærdigt, hvis det kun rammer vores børn og børnebørn. Vi har i den grad bygget op til den globale opvarmning med et liv i luksus og overflod. Nu kommer regningen så. For klimaet dette efterår og vinter er så ekstremt, ligesom sommeren 2018, at begge dele må skyldes den menneskeskabte globale opvarmning. Naturen er og bliver den stærkeste, trods al vores viden og teknologi. Piller vi ved den, viser den tænder.

Aarhus For abonnenter

Socialområdet i Aarhus skal spare 45 millioner kroner: Men politikerne er slet ikke færdige

Aarhus For abonnenter

Ældrerådmand vil ikke af med penge til socialområdet: - Det er da dybt uretfærdigt

Annonce