Annonce
Aarhus

32-årig fængslet i kidnapningssag: To personer bortført med køller og pistoler

En 32-årig mand blev lørdag varetægtsfængslet i fire uger for at have deltaget i den kidnapningssag, der onsdag krævede stort politiopbud ved Retten i Aarhus. Foto: Jens Thaysen
En mand blev lørdag varetægtsfængslet i fire uger for at have deltaget i den kidnapningssag, der onsdag krævede massivt politiopbud ved Retten i Aarhus.
Annonce

AARHUS: En 32-årig mand blev lørdag klokken 13 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Der var tale om en genfremstilling.

Den 32-årige var sigtet for at have deltaget i en kidnapningssag fra i onsdags.

Her sigtede Østjyllands Politi onsdag aften 14 personer for at have kidnappet to personer ved Gudrunsvej 88, tvunget dem ind i biler med køller og pistoler, hvorefter de var kørt mod Kolding, hvor volden mod de to fortsatte.

Flere køretøjer og personer opholdt sig i området, og fire personer med tilknytning til sagen blev anholdt. Tre biler, som var kørt fra stedet, blev senere stoppet på E45 ved Vejle, hvor yderligere ti personer blev anholdt.

I to biler fandt politiet to mænd, der befandt sig i bilerne imod deres vilje.

Ifølge Østjyllands Politis var der tale om en isoleret hændelse mellem to bandegrupperinger, og at det bunder i en personlig strid. Alle 14 anholdte blev varetægtsfængslet i fire uger.

Den 32-årige som lørdag blev fremstillet for Retten, blev ligeledes fængslet i fire uger, oplyser Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce